Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy lehet egy babát a kiságyb...

Hogy lehet egy babát a kiságyba szoktatni?

Figyelt kérdés
Ébredés után kb egy-másfél órát bír ébren maradni(ezalatt eszik és játszunk) majd elalszik a babakocsiban. Éjjel pedig velünk, kétszer kel. 4 hónapos.
2019. ápr. 2. 08:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

10:47 Én nem "szerencsés természetnek" hívnám akinek elvan a babája a kiságyban, hanem életképes kisbabának. Már bocs, de szerintem nem az az alap, hogy a gyereknek egész nap rajtad kell csüngeni, míg iskolaérett nem lesz, különben hányásig ordít... Evolúciós igény, na persze, ezen felröhögtem...

Egyébként 5-ös és 7-es nagyon jól leírta: leteszed a kiságyba, álomba simogatod, ha felébred vagy sír, akkor felveszed, megnyugtatod és visszaaltatod. Senki nem írta, hogy ez egyszerű lenne vagy, hogy egy nap alatt menni fog.

2019. ápr. 2. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
Es mikor honapokig nem megy, mert rengeteget ebred, es mindenegyes alkalommal ezt csinalja?
2019. ápr. 2. 11:03
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

Én meg az életképesen röhögtem fel.. Köszönöm jó volt!😂

Nem vitatkozom, veregesd meg a vállad, hogy ügyes voltál! Hiszen minden más igényű, baba és anya életképtelen.. 😆

Szép napot! 😊

2019. ápr. 2. 11:17
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
Úgy, hogy első perctől oda kellett volna tenni aludni. Megszokja és alkalmazkodik a helyzethez. Nehogy már tragédia legyen abból is, ha egy gyerek külön agyban alszik...! Így lenne az egészséges, az meg az év vicce, hogy ez “evolúciós igény”. Mi, az hogy 0-24-ben az anyján csüngjön a gyerek?! Ez esetleg néhány vermami szerint van így, mondjuk azok szerint ugye, akiknél főbenjáró bűn ha napi nehány órát nem az anyján csüng a gyerek, hanem egy kiságyban alszik.
2019. ápr. 2. 13:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Oda kell szoktatni. Igen, az első hónapokban volt hogy ötször kellett átmennem hozzá éjjel, ha sírt simogattam, visszaaltattam. Akkor is ha egy órába telt alkalmanként. Valamit valamiért..
2019. ápr. 2. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Nekem meg 2,5 evesen is 6-8x ebredt. Hat aki ezt evekig csinalni tudja, hogy kijarkal a gyerekhez minden ejjel altatni munka mellett, az jojjon hozzank legyszi :D
2019. ápr. 3. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!