Hogy lehet egy babát a kiságyba szoktatni?
Figyelt kérdés
Ébredés után kb egy-másfél órát bír ébren maradni(ezalatt eszik és játszunk) majd elalszik a babakocsiban. Éjjel pedig velünk, kétszer kel. 4 hónapos.2019. ápr. 2. 08:32
11/16 anonim válasza:
10:47 Én nem "szerencsés természetnek" hívnám akinek elvan a babája a kiságyban, hanem életképes kisbabának. Már bocs, de szerintem nem az az alap, hogy a gyereknek egész nap rajtad kell csüngeni, míg iskolaérett nem lesz, különben hányásig ordít... Evolúciós igény, na persze, ezen felröhögtem...
Egyébként 5-ös és 7-es nagyon jól leírta: leteszed a kiságyba, álomba simogatod, ha felébred vagy sír, akkor felveszed, megnyugtatod és visszaaltatod. Senki nem írta, hogy ez egyszerű lenne vagy, hogy egy nap alatt menni fog.
12/16 anonim válasza:
Es mikor honapokig nem megy, mert rengeteget ebred, es mindenegyes alkalommal ezt csinalja?
13/16 anonim válasza:
Én meg az életképesen röhögtem fel.. Köszönöm jó volt!😂
Nem vitatkozom, veregesd meg a vállad, hogy ügyes voltál! Hiszen minden más igényű, baba és anya életképtelen.. 😆
Szép napot! 😊
14/16 anonim válasza:
Úgy, hogy első perctől oda kellett volna tenni aludni. Megszokja és alkalmazkodik a helyzethez. Nehogy már tragédia legyen abból is, ha egy gyerek külön agyban alszik...! Így lenne az egészséges, az meg az év vicce, hogy ez “evolúciós igény”. Mi, az hogy 0-24-ben az anyján csüngjön a gyerek?! Ez esetleg néhány vermami szerint van így, mondjuk azok szerint ugye, akiknél főbenjáró bűn ha napi nehány órát nem az anyján csüng a gyerek, hanem egy kiságyban alszik.
15/16 anonim válasza:
Oda kell szoktatni. Igen, az első hónapokban volt hogy ötször kellett átmennem hozzá éjjel, ha sírt simogattam, visszaaltattam. Akkor is ha egy órába telt alkalmanként. Valamit valamiért..
16/16 anonim válasza:
Nekem meg 2,5 evesen is 6-8x ebredt. Hat aki ezt evekig csinalni tudja, hogy kijarkal a gyerekhez minden ejjel altatni munka mellett, az jojjon hozzank legyszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!