Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy lehet egy babát a kiságyb...

Hogy lehet egy babát a kiságyba szoktatni?

Figyelt kérdés
Ébredés után kb egy-másfél órát bír ébren maradni(ezalatt eszik és játszunk) majd elalszik a babakocsiban. Éjjel pedig velünk, kétszer kel. 4 hónapos.
2019. ápr. 2. 08:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Úgy, hogy evés után beteszed az ágyába és ott hagyod. Igaz, ezt már az első naptól kellett volna. Most már elég nehéz lesz, mert nem ezt szokta meg. A babák úgy viselkednek, ahogy szoktatják őket.
2019. ápr. 2. 08:56
 2/16 anonim ***** válasza:
29%
#1, es neked mennyit siras utan szokta meg? Mi van, ha hanyasig kepes sirni?
2019. ápr. 2. 09:02
 3/16 anonim ***** válasza:
52%
Én az első perctől az ágyában altattam. Nem sírt csak pár percet és soha nem sírt hányásig.
2019. ápr. 2. 09:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a sírni hagyást mellőzném.
2019. ápr. 2. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk úgy van, hogy kézben elringatom várok egy kicsit majd leteszem. Nekünk így megfelel. Egyébként nagyon sokat segít ha halkan bekapcsolod a youtube-on a baba nyugtató zenét, nálunk ez rengeteget segít.
2019. ápr. 2. 09:59
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Mikor 6 oraval a szules utan hazajottunk ( kulfold), onnantol kezdve a kisagyaban alszik. Szoktatas kerdese.
2019. ápr. 2. 10:10
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
Letettem a kiságyba és simogattam, ha sírt felvettem és ringattam, megnyugodott aztán újra letettem és simogattam. Ezt addig ismételten, míg el nem aludt.
2019. ápr. 2. 10:28
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
2 hetes korában betettük az ágyába, azóta ott alszik. Soha nem sirt, max nyögdécselt, de azt is max 2 percig. A nagynàl is ugyanezt csinaltuk. Tényleg csak szoktatás kérdése. Ha magad mellett altattad elejétől, azt szokta meg. Így, ha kiságyba szoktatod, elkerülhetetlen lesz eleinte a sírás.
2019. ápr. 2. 10:35
 9/16 anonim ***** válasza:
39%
Mazlistak :/ Az enyem orditott, akarmit csinaltam.
2019. ápr. 2. 10:38
 10/16 anonim ***** válasza:
43%

#9 persze hogy ordít. Evolúciós igénye hogy test közelben legyen, és ne egy rideg kiságyban, ahol fél.

Ahol a baba egyedül alszik ott nem a szülő, a jó szülő, és te a rossz! Egyszerűen csak szerencsés természet a babájuk, ennyi.

Mert az ugye világos hogy az újszülötteknek vannak/lehetnek természetes ősi igényeik és nem a társadalmi normák tudatában jönnek a világra.

2019. ápr. 2. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!