Sírni hagyás! Kinek, kiknek nem vált be? Mit alkalmaztatok tovább?
Konkrétan kérdést írtál ki elkeseredésedben, mert nyűgös a gyerek, te is kimerültél.
Most meg azt írod észre sem veszi, hogy jön a foga...
Az első 2 foggal hónapokig szenvedtünk. 4-8 hónapos koráig 6-10 alkalommal kelt éjszaka, pedig tápszeres volt. Én is azt hallgattam, hogy el lett rontva, fel lett kapatva, így szoktattam... Ahogy kibújt a foga, egyből átaludta az éjszakát, pedig próbáltun fogzásra rengeteg kencét, "csodaszert", de igazából nem használtak.
Hiába nem látszik a fog, attól a fogcsirák még mozognak ez is fájhat neki. Nem ordít végig, egyszerűen zavarja, nyűgös, mint amikor te nem érzed jól magad.
Gondolom men vigasztal, de nálunk 2-3 hét nyugi után kezdődött előről, jött a többi foga, de ez már nem viselte meg annyira, hamarabb ki is bújtak. Van aki észre sem veszi a fogzást, van aki 3 nap alatt túl van rajta. Nekünk ezt dobta a gép.
Kitartás! Tudom én, hogy nehéz. Mostmár tudod mit kell kezelni, előbb-utóbb túl lesztek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!