Sírni hagyás! Kinek, kiknek nem vált be? Mit alkalmaztatok tovább?
Espumisant!
Es a suttogo titkai c konyv modszereit.
A sírni hagyast elítélem.
Sosem hagytam sírni! Nyöszörgésig vártam, és akkor már mentem hozzá.
Tévhit, hogy a sírástól tágul a tüdeje, és a többi. Max, csak annyit tanul meg ebből, hogy nem számíthat rád, ha baj van. A hiszti megint más téma.
Se tehén, se disznó, se baromfi és még kapálni való krumpli sincs. És nincs a gyerek mellett 4 másik, viszont van mosógépünk. Szóval nem halunk éhen ha a síró babát megvigasztalom.
Én nem hagytam sírni azért mert port akarzam törölgetni vagy mosogatni. Semmi olyan létfontosságú dolog nem volt, amiért hagynom kellett volna sírni.
Pontozzatok le, de én ezt nem értem. Naponta több kérdés is van arról, miért sír egy csecsemő, ha egyedül van hagyva, mit lehet tenni, stb.
Miért baj az, ha a baba nem szeret egyedül lenni a kiságyban? Mi más dolgotok van azon kívül, hogy a csecsemőtöknek mindent megadtok, az anyai ölelést is, akár órákon keresztül. 2-3 hónapos babákat akartok benevelni, egyedül hagyni ...
A háztartás megvár, vagy a hétvégén a férjemmel együtt megcsináljuk. Ahol tesó van, ott bocs, de hamarabb kellett volna ezen gondolkodni. Vagy a megoldás ilyenkor a hordozás, így jut kéz a többi gyereknek is.
A kisbaba egy ilyen műfaj, nem szeret egyedül lenni,kell neki az anyja. Majd ha érdekesebb lesz a világ, mint anya ölelése, akkor nem tart majd rá igényt.
Az én babám akkor nem sír, ha mellettünk van. Lerakom az étkező asztalra a mózesben, vagy pihenő székben. Körülötte jövünk megyünk, beszélünk, így nem érzi magát egyedül. Ha nagyon álmos, csak akkor alszik az emeleten a kisagyaban.
Aki sírni hagy egy csecsemőt, annak nincs szíve.
Nekem 4 gyerekem van, az első hármat sorozatszültem, hogy ezzel az itt divatos kifejezéssel éljek, 20 hónap van közöttük. Mégsem sírt egyik sem soha nevelési célból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!