Mi a sírni hagyás definíciója nektek? Melyiket alkalmaztátok/alkalmazzátok?
1. Berakni a kiságyba, ajtót becsukni, majd abbahagyja
2. Berakni kiságyba, kimenni, de adott időnként visszanézni megnyugtatni
3. Berakni kiságyba, ott maradni vele végig, szóval/énekkel nyugtatni, esetleg kivenni, de még ébren visszatenni
4. Berakni kiságyba, síráskor felvenni, visszaaltatni, újra letenni, míg nem sír.
5. Berakni kiságyba, síráskor felvenni, de hiába próbálkozol nem nyugszik meg semmitől, míg álomba nem sírja magát.
Az első három, ha jól értelmezem.
Az ötös pontban akkor nem teszed vissza, hanem a kezedben sírja álomba magát?
Nekem mindaddig sírni hagyás, amíg teljes vígasz, megnyugtatás nélkül marad.
De persze, ha kiveszed, cipeled, ringatod,szoptatod, szóval mindent megteszel, és még mindig sír, akkor nem nagyon van mit tenni, de én akkor sem tenném le, hogy magában sírjon, ha már úgysem hagyja abba.
Nagyon szerencsés vagyok, de mikor picik voltak evés alatt bealudtak. Beraktam a kiságyba és aludtak.
Ahogy nőttek, úgy alakult, hogy este fürdés, etetés, kiságy, és 3-5 perc alatt elaludtak, sosem volt emiatt sírás. De ha sírna, akkor megpróbálnám megvígasztalni, nem vagyok a sírni hagyás híve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!