Egy kérdés, ami biztos kiveri a biztosítékot. Sírni hagyás?
Biztos, hogy az éhség miatt ébred?
Próbáltad már, hogy csak itatod (vízzel)?
Nekem sokszor kelt a fiam mert a száraz levegő miatt kiszáradt a szája/orra.
Lehet, hogy melege van, vagy böfi kínozza, nekem azért 5 hónaposan sok a 3x étkezés éjjel, az enyém újszülöttként kelt 3x.
És ha magadhoz vennéd az ágyatokba amíg kipihennéd magad,hátha akkor nyugodtabb lenne picit?Persze csak 1-2 éjszakára...
Az enyém meg nehezen tud elaludni,4,5 hónapos... :)Nappal kb 2-3 órát alszik.Éjjel egyszer kel,vagy egyszer sem.De azért elején 3óránként fennt volt ám!
Üdv.!
5 hónaposan nem hagynám sírni! Pici még! Az én fiam egy évese és még mindig nem alussza át az éjszakát, de akkor sem hagyom sírni.
Más az, ha nappal hisztizik,akkor van,hogy hagyom egy kicsit. De akkor látom,hogy hiszti!
Éjjel nyilván valami baja van! Ráadásul nem hinném,hogy abbahagyja, csak még jobban felébreszti magát az sírással!
Tudom, hogy fárasztó, de hidd el, sok gyerek nem alussza át az éjszakát. Én elfogadtam,hogy ez van!
Ha tényleg éhes, akkor lehet, hogy el kellene kezdened a hozzátáplálást. Tápszeres babáknál már 4-5 hónaposan el szokták kezdeni. Neked nem ajánlotta a védőnő vagy a gyerekorvos.
Az viszont biztos, hogy nem éhség miatt kel ennyiszer, úgyhogy annak az okát kell megtalálni. Melege van/fázik, szomjas, vagy csak a közelségedre vágyik stb.
Hányszor eszik összesen, ha éjszaka még 3-szor? Egy alkalommal mennit eszik? Tápszeren kívül kap valamit?
Engem nagyon meglepne, ha ennyire éhes lenne éjszaka egy 5 hónapos tápszeres baba.
Szerintem a sírni hagyásnak nincs értelme, biztos hogy nem az lesz a megoldás.
Az én lányom is, mielőtt elkezdtük a hozzátáplálást egyfolytában evett volna, semmi nem volt elég. Szerintem is időszerű volna..
Remélhetőleg az éjszakai ébredéseken is segít!
Szerintem sem megoldás a sírni hagyás.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!