Egy kérdés, ami biztos kiveri a biztosítékot. Sírni hagyás?
ha jol tudom van olyan kasa is amiben nincs tej, ebbol tudsz neki a sajat tejevel kesziteni kasat, ez jobban laktatna.Ilyen pl. a Sinlac.
Nem lehet, hogy pont ti keltitek ot fel a mozgasotokkal? Nalunk is volt idoszak, hogy koztunk aludt, de a ferjem rendszerint ugy mozdult meg,hogy a kicsi felkelt ra, a kisagyban mar nem volt gond. Ha nem tud a kisagyban aludni, probald meg attenni, amikor mar alszik, lehet nyugodtabban aludna. Ill. bocs a kerdesert, de nem horkol az apuka? Mert az is zavarhatja. Sirni hagyni en nem hagynam, meg kicsike.
Az én kisfiam is kb. ennyi idősen kezdte el pontosan ugyanezt csinálni, fárasztóbb volt mint az újszülött időszak, és napközben sem aludt többet 40 perceknél, én is zombi voltam. Azóta már 1,5 éves, és most már pontosan tudom, hogy mindig fogzáskor volt ez a probléma! Még 1,5 évesen is, ha bújófélben van egy fog, akkor többször megébred és borzasztóan sír ha nem kap tejet (pedig biztosan nem éhes úgy konkrétan). Aztán kibújik a fog és mintha elvágták volna az egészet, alszik nyugodtan.
Minden babát máshogy érint a fogzás, van aki meg sem érzi, van akinek a különféle orvosságok sem válnak be - sajnos én sem tudok jobb tippet, mint hogy túlélni ezt a korszakot.:) Én mindig arra próbáltam ilyenkor gondolni, hogy neki 100x rosszabb lehet ilyenkor, hiszen fáj neki piszkosul, és ettől a gondolattól mindig lecsillapodtam és együttérzően ölbevettem, ringattam, nyugtatgattam, mikor mire volt szüksége.
Kitartás neked is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!