Sírni hagyás vagy sem? Sajnos már mindent kipróbáltunk.
Szerintem mindenkinél más jön be. Nálunk sem működött hgoy hagytuk sírni, mert mi is ezt az ötletet kaptuk. Tény nem bírom hallgatni hogy fél órát sír ez van..... persze, amíg pár percet sírt és elaludt nem volt gond, de valahogy egyre tovább sírt minden éjszaka, így hagytuk mi is.
Szeritnem fektesd magad mellé akár a nagy ágyon és mikor elalszik tedd át az ágyába.
Mi letettük a földre a matracainkat, az övét közvetlen az enyém mellé. Így mindenkinek megvan a helye, tudunk aludni, de a közelségünk megnyugtatja éjszaka. Igaz, ő még szopik.
Olyan megoldást találjatok, amitől nincs lelkiismeret-furdalásotok. Ha te nyugodt vagy, akkor lesz az a gyerek is.
nehanyotoknal az erto olvasassal van baj rendesen!
elkoszonni, szeretgetni lehet, kell is lefekteteskor, de en 1,5 ev kinlodas utan azzal ertem celt, amit leirt az elso valaszolo, annyi kulonbseggel, hogy en bent maradok amig el nem alszik az agya melletti fotelban. van, hogy 5 perc, van hogy 1 ora. Nala az jott be, hogy tudja ott vagyok amig el nem alszik. most mar 2,5 evesen O maga mondja, hogy alszom Anya sak csucsulj le addig! ok, ennyit meger, hogy nyugalom legyen. egyebkent ha valaki tisztaban van vele, hogy mennyire ki tudja kesziteni az embert a rossz alvo gyerek, akkor az en vagyok. minden letezo modszert, eszkozt bevetettunk, Jo Frost modszere valt be! ez egy hosszu jatszma, es soha ne feledd, hogy jatszma, ha tetszik ez bizonyos anyukaknak, ha nem. nyilvan nem arrol beszelek, ha a gyerek fajdalom, vagy ehseg miatt nem alszik, de egy odafigyelo anya azt ugyis eszreveszi, hanem arrol amikor a gyerkoc a hatarait feszegeti! nem itelheto el az az anyuka, tobbek kozott en sem, aki nem akar es nem is fog egy szibaban, egy agyban aludni a gyerekevel. en 2,5 evvel + 9 honappal ezelottig a parom szerelme, szerejtoje, felesege voltam, most napkozben a ket csodalatos gyerekem anyukaja, de este 9 utan ujra a parome akarok lenni! amint ezt a gondolatot elfogadtam lelkifurdalas nelkul magammal kaocsolatban, minden megvaltozott, sokkal nyuggodtabb, kiegyensulyozottabb lettem, es ezt a gyerekeim is meghalaljak! szoval en javaslom, hogy csak osztonosen, mert ha ellenszegulsz az osztoneidnek, akkor erolkodesbe fog atcsapni az egesz eleted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!