Kisgyermeketeket hány évesen mertétek először egyedül hagyni otthon, rövidke időre?
Szia! Az én lányom még csak 2,5 éves,szóval ez nem lehetséges :)
Engem először 8 évesen hagytak egyedül itthon,pont nyári szünidőben,amikor befejeztem az elsőt!
Anyukám reggel 7-kor elment dolgozni,mert ő helyben a városunkban dolgozott,délután pedig 4-kor jött haza.
Addig elmosogattam,kitakarítottam,ettem,ittam,játszottam,tévéztem.:)
De volt olyan is amikor munkákat adott ki anyukám: borsófejtes,meggyszedés-magozás,krumpliszedés stb ezekkel elvoltam egy darabig. Akkor még mobilteledon is alig volt valakinek,szóval nem is tudott felhívni,megbízott bennem! A szomszéd se járt a nyakamra óránként,hogy mimden oké-e.
Elvoltam egész szünidő alatt..
De szerintem ez attól is függ,hogy a gyermek milyen felelőségteljes és milyen környéken laktok!
Ha úgy érzed,hogy menne a dolog próbáld meg! Megkell szoknia! A mai világban sajnos a szülők nem ülhetnek otthon a gyerek mellett,dolgozni kell :(
öt éves a fiam,de még nem hagytam egyedül a lakásban,max. szemetet vittem ki,vagy a postáshoz mentem ki.Én nem is attól félek annyira,hogy ő csinál valamit,hanem hogy velem történik valami,mondjuk elütnek,eszméletemet vesztem és senki nem tudja,hogy egyedül van,az apja meg este hatkor ér haza,addig meg együl lenne,keresne,bepánikolva stb
a fiam elég megbízható,de az ördög nem alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!