Mitől lehet ez?
Nekem ilyen piciként akkor nyögdécselt alvás helyett/közben a babám, ha büfiznie kellett. Pedig büfiztettem evés után szorgosan, jött is, de ha elfektettem, utána mindig kellett neki még 10-20 percen belül. Fel sem kellett venni, csak megemelni a felsőtestét, kicsit megveregetni a hátát, büfi, és nyugodtan aludt tovább.
Nem állítom, hogy nálatok is ez van, de próbáld meg, mikor nyögdécsel.
Olyan nálunk is volt, hogy letettem aztán nyögdécselt, nem is értettem a helyzetet majd hallom büfizik, ezután csend. Be is aludt. Ő hason alszik így ezzel nem volt gond, félálomba is megoldotta.
De ha sokat pukizik akkor nem teljesen zárnám ki a hasfájást sem. Vagy te kérdezted a hajnali hasfájást? Ha igen.. Masszírozd a hasát, tornáztasd, ha pukizik eleget csak utána tedd vissza aludni. Remélhetőleg így már nyugodtan fog aludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!