Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit csinaljak? Mitol lehet...

Mit csinaljak? Mitol lehet ez? Nem birom tovabb.

Figyelt kérdés
8honapos kisfiam mar kb 2honapja orankent felkel ejfeltol.Alltalaban 20-21kozott alszik el este,napkozben 2x egy orat!Ha sokat eszik,ha keveset,ha csak 1x alszik akkor is felkel orankent!Ha nem kap cicit uvolt hiaba ringatom.Azt is probaltam h napkozben orankent szoptattam h ejjel ne kelljen,nem jott be!Napkozben 4x pepet eszik,kozbe anyatej.Nagyon mozgekony,egesz nap kuszik-maszik,felall-legugol...
2015. dec. 2. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Cicifüggő, szeparációs szorongás, foga jöhet vagy túl sok élmény éri napközben (pont azért mert mozgékony), és nehezebben lazul el.

Nem hiszem, hogy az éhség miatt ébred, jól eszik napközben.

Nem lehet, hogy fázik v. melege van? Vagy túl sötét van a szobában?

2015. dec. 2. 13:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Szobaban sotet van,de nem vaksotet,mindig felhuzva hagyom a redonyt es kintrol bevilagitanak a fenyek!Krt foga jott ki eddig!Az ellazulasban-szeparacios szorongasban nem tudom hogyan segitsek!A melege van/fazik nem tudom :/ a nyaka se nem hideg,se nem izzadt!Este megprobalom csak egy rugdalozoba altatni halozsak helyett
2015. dec. 2. 13:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez sajnos ilyen, vannak babák akik egy időszakban ilyen gyakran kelnek. Majd kinövi.
2015. dec. 2. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnos tanácsot nem tudok adni, az én fiam is ilyen. Napközben meg nem áll, éjszaka óránként ébred, csak a cici nyugtatja meg, azon visszaalszik. Mi is próbáltunk mindent, éhes-nem éhes, fázik- melege van, semmi változás. Ő velünk alszik, így nem vagyok fáradt én sem Napközben, aztán várom, hogy kinőjje...
2015. dec. 2. 13:34
 5/7 A kérdező kommentje:
O is velunk alszik.Megnyugtato h nem csak nekem van ez,de hiaba alszik velunk,keptelen vagyok mar szoptatni(nagyon faj,annyira erosen cumizza es ugye,ha kiurult sem engedi el es a fajdalomtol nem birok aludni
2015. dec. 2. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Kenegesd a cicidet Bepanthennel minden szopi után. Az nem normális hogy fáj, még akkor sem ha gyakran és sokáig szopizik. Nem szabadna fájnia. Vagy váltsatok pózt.
2015. dec. 2. 13:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Eddig nem is fajt,de mostmar nagyon erzekeny,gondolom mert mar nincs sok tejem.Meg azert 3ora szopi utan,amikor egy ora utan nincs benne tej kinek ne fajna?
2015. dec. 2. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!