NEM BÍROM TOVÁBB? Mit csináljak?
3 hete semmi nem jó a gyerekemnek, megállás nélkül csak nyüglődik.
Éjszaka alig alszik, óránként felébred, és sehogy nem tudom visszaaltatni csak cicin, már teljesen kivagyok. Mert napközben is alig alszik, ha meg alszik,akkor a babakocsiaban a teraszon max félórát.
Mi lehet a probléma, meddig tart még ez az időszak,mert megmodnom őszintén ez így nagyon nem jó:(:(
5 hónapos baba
Nö a babád. a napközbeni félórás alvások telejsen normál ebben az idöszakban, akkor többet ne akarjál.
nézd meg hogy minden rendben-e vele. pl kényelmes-e a matraca, az ágya, nem fázik, nincs meleg (20 foknál semmi képpen se legyen mlegebb a szobában), a fény nem túl sok és nem túl kevés... Ha minden ok, akkor a kérdés, hogy nem éhes-e? talán az esti étkezésre megpróbálhatnál tápszert adni neki.
fogzás esetleg? érzékenyebb az időjárásra?
Kitartást. Én már könnyen vagyok, mert túl vagyunk ezen korszakon, egyszer vége lesz.
Valószinüleg nem elég a cici,kezd el a hozzátáplálást,kicsi reszelt alma,levesböl föt krumplit,sárgarépa.
5gyermekes anyuka.
90-100-nál alkalmanként nem eszik többet
Éjszaka viszont nem eszik mindig, van hogy csak cumizik rajta. De máshogy képtelen visszaaludni, visszaadom a cumit, kínáltam vízzel, próbáltam ringatni, kapott nurofent is, de ugyanúgy ébred:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!