Mikor és hogyan szoktattátok rá a babát, hogy a saját kiságyában aludjon el?
Figyelt kérdés
Fél éves múlott a babám,mindig úgy aludt el,hogy énekelve sétáltunk vele,volt,hogy fél órákat is. Szeretnénk átszoktatni az ágyában való elalvásra. Lefektetjük,énekelünk,simogatjuk,(később majd mesét is olvasnánk) de folyamat üvölt.Talán még korai?Vagy kitartás kell hozzá,majd megszokja?2015. jún. 1. 14:13
11/13 anonim válasza:
egy újszülött még eszik, alszik...
12/13 anonim válasza:
Ezt a kérdest én is feltettem korábban de mar a 4es válaszolóval értek egyet. Mi együtt alszunk és csodálatos így nem szoktattam erőszakosan az agyába én sem szenvedtm és ő sem. Nálunk ez vált be...
13/13 anonim válasza:
Az én kishugom 2 évesen tanulta meg hogy az ő ágyába jobb,mint anyáéba:) Anno azt mondtuk neki,hogy ő már nagy kislány,nem kell anya ágyába aludnia,és bevált:) most 3 éves, és ha álmos, csak oda megy anyához és kéri hogy menjenek aludni,majd bebújik a kiságyába és alszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!