Anyukák, akik együtt alszanak (aludtak) a gyerekükkel! Ti hány évesen szoktattátok át a saját szobájába?
Figyelt kérdés
Vagy hány éves volt a gyerek amikor ő mondta, hogy most már a saját szobájában alszik! Lányom 2 és fél éves és velem alszik(férjem 10 naponta jön haza, olyankor köztünk alszik) de esze ágában sincs este az ágyában aludni, nem akarom erőltetni, csak kíváncsi vagyok nálatok hogy ment a dolog?2012. máj. 30. 12:27
1/3 anonim válasza:
hát most már nehéz lesz.
Az első időkben volt az egy ágyban alvás, utána a külön ágy volt de egy szoba, egy éves kor körül meg a külön szoba. Mi zavartuk a gyereket, sokkal nyugodtabban aludt külön szobában. Ha szólt, mindig bementem hozzá.
Szerintem először próbáld meg nyitott ajtónál altatni, éjjelifénynél, hátha segít.
2/3 anonim válasza:
Nálunk kettő éves koráig velünk aludt a fiunk. Akkor kapott egy olyan ágyat amit /kis rávezetéssel/ Ő választott ki. Autós ágy vannak kerekei, annyira örült neki, hogy már aznap benne aludt egyedül. Este még nálunk alszik el de utána átrakom és reggelig ott alszik.
3/3 anonim válasza:
Én alszom az ő szobájában, úgyhogy nekem kellene már valahogy "kiköltöznöm" onnan. :)
Csakhogy ez nem egyszerű. Éjjel még többször ébred, inni kér. Az ágyban sürög-forog...
Néztem már neki magas rácsos ágyat, amiről biztos nem esne le, de azzal sem lennék előrébb. Szaladgálhatnék egyik szobából a másikba itatni, vagy csupán megnyugtatni, ha kiabál, keres, hogy: anyaaaa.
Nem tudom, mikor jön el az ideje, hogy egyedül aludjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!