Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Sírni hagyni a babát amég el...

Sírni hagyni a babát amég el nem alszik?

Figyelt kérdés

6/5 hónapos a kislányom. Mindig vagy cici vagy ölbe alszik el. Ez engem egyáltalán nem zavar. Viszont a védőnő azt mondta,hogy kezdjem neki megtanítani,hogy elaludjon egyedül is. Azt tanácsotam,hogy üljek mellé ha látom,hogy fáradt és ne vegyem fel őt néha simogassam meg és beszéljek hozzá hagyjam sírni még el nem alszik. Imádom a lányom és nincs szivem ezt csinálni vele.

Szerintetek?

2015. jan. 19. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem sírni hagyás, a sírni hagyás az, amikor a gyerek üvölt a szobában a szülő meg sz*rik bele és felé se néz. Ebben az esetben viszont ott van a szülő mellette, megvigasztalja (nemcsak úgy lehet, hogy kikapom az ágyból és cicire teszem...).

Ha neked kényelmes, ahogy most elalszik, akkor nyilván nincs is miről beszélni, majd leszoktatod, ha kezd a helyzet kényelmetlenné válni.

2015. jan. 19. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Én megvártam, míg álmos lesz, letettem, és simogattam. 5-10 perc múlva kimentem, ő énekelt magának, gagyogott a plüssnek.

Ha felsírt, akkor bementem, megnyugtattam és ismét kijöttem.

Kb. egy hét alatt megtanulta elaltatni magát, de soha nem hagytam teljesen magára.

Jó, nekem szerencsém volt.

A kislány, akit bébiszitteltem képes volt fél óráig bőgni, de az anyja megmondta, hogy ne hagyjam csak. Azt hittem, a szívem szakad meg.

2015. jan. 20. 13:34
 13/14 anonim ***** válasza:
17 hos a fiam. Regen csak hordozokendoben aludt el napkozben vagy cicin. Meg babakocsiban sem. Honapok ota babakocsiban elalszik nem igenyli a hordozast egyaltalan. Par hete nem alszik el cicin hanem cizes utan felul vagy felall az agyban magyaraz egy kicsit lefekszik megkeresi h.kenyelmes es elalszik. En aztan semmit nem eroltettem. Amennyire lehet "elkenyeztettem" hordoztam es cicizett ha akart. Es semmi nem maradt ugy. Ejszaka borzalmasan aludt. Ez is egyre jobb neha kell neki cici es tobbszor visszaalszik magatol. Szuper igy orulok h.kivartam mig megert ezekre!!!
2015. jan. 23. 08:10
 14/14 anonim ***** válasza:
A védőnődnek semmi köze nincs hozzá, hogy alszik el a babád. Azt csináld, amit érzel, ha nem szeretnéd sírni hagyni, ne hagyd. (Nekem 2 évesem van, kimerült vagyok, felkel éjjel 1x még mindig, de ez van, azért sírni nem hagyom. 17 hós koráig cicizett, de elvettem tőle fokozatosan, az esti elalvással kezdtük, hogy akkor nem kapott, mert akkor egész éjjel felkelt 10 percenként hogy már nincs a szájában. Neki se kellett se cumi, se cumisüveg. Sírni nem hagytam akkor sem. )
2015. febr. 2. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!