Kiságyban is történhet baleset a babával? Ott meritek hagyni felálló, mászó babátokat? Aki külön szobában alszik hogy csinálja?
Szia!
Nálam se az elsőnél, se a 2-nál most nem volt semmiféle baleset, de ha aggódsz vegyetek ágyrácsvédőt, sokan használják épp ezért:)
Tedd le a földre, hadd menjen a lakásban körbe kereken.
Ami veszélyes rá azt pakold el, védd le a kicsi és a saját érdekedben, amiben fel tud állni, azt rögzítsd.
Nálam ahogy tudott forogni a nagy kikerült a szőnyegre, a kicsi már 2hónaposan csak aludni volt az ágyában.
Wc-fürdés nyitott ajtóval közönség előtt. Főzni szintén, igaz nagy konyha, és távol a veszélyes dolgoktól habtapin.
És igen, sajnos eshetnek a kicsik befelé az ágyba, rosszabb esetben kifelé(fiam egyszer megpróbált kimászni, és kiesett az ágyból-én is azt hittem jobb neki bent egy rövid időre, amíg én már nem is tudom mit akartam elintézni baba nélkül a lakásban, tényleg pár percre, egész picinek, meg beszorult a lába a rácsok közé, és nem tudta kihúzni:()
Köszi a válaszokat.
Az a baj ha pl. alszik a kiságyban, amikor felébred egyből feláll a rács mellett és sokszor mindezt egy hang nélkül (tehát a szomszéd szobában nem veszem észre), és félek hogy elvágódik és beüti a fejét, mert még azért nem áll olyan stabilan.
Rácsvédő sokat segíthet. Amúgy minden esésből tanulnak, azaz ha egyszer kicsúszik a lába és elesik - köv. alkalommal már figyelni fog rá.
Kisfiam 17 hónapos, 1. naptól külön szobában van. Neki a keze csúszott ki a rácson egyszer (négykézlábból), sírt bementem, kibogoztam, megvigasztaltam - többször nem fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!