Nagyon szörnyű, hogy míg a pici alszik az idő alatt elszaladok a nagyobbikért az oviba?
Igen, gyakorlatilag az életével játszol.
Elhiszem, hogy ez kényelmesebb - amúgy b.kocsiban altatni? -, meg minden, de bármi történhet, amibe belehalhat a gyereked, pl. lakástűz, bombariadó, stb.
Mellesleg nem a gyerek körül forog a világ, nyugdtan tolhatod az alvását, max. nyűgösebb lesz, de legalább életben.
A párod mit szól hozzá, amúgy?!
Sziasztok! Én írtam ki a 37-es válaszoló által belinkelt kérdést. Ott azóta történtek fejlemények, nem kellett szólnom a védőnőnek, ugyanis pár napra rá az anyuka egyik ilyen sétája alkalmával valamiért hazaugrott a férje és majdnem szívbajt kapott, hogy ott találta a picit egyedül a lakásban. Nem messze laknak tőlünk, onnan tudom, az összes környező lépcsőház ettől a történettől hangos, az apuka nagyon kiakadt.
Kérdező, kívánom, hogy ne történjen semmi a kicsiddel, de én inkább elviselném, hogy nyűgösködik, mint hogy valami baja essen amíg egyedül hagyod a lakásban. Ha minden nap ugyanakkor elindultok és utána teszed le aludni, akkor egy idő után hozzászokik ehhez a napirendhez. Ha pedig mégis elalszik, ébreszd inkább fel. Inkább tedd meg azt a 15 perces utat egy nyűgös gyerekkel, mint hogy arra érj haza, hogy valami baja lett, szerintem sosem bocsátanád meg magadnak.
Én sem hagynám magára... az enyém mostanában többször felsír de ha meglát vissza alszik, de ha nem akkor ordít torka szakadtábol.
van ilyen ugy mert van h nem tudok a wc-ről sem felugrani 1 mp alatt... viszont az enyém türelmetlen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!