Nagyon szörnyű, hogy míg a pici alszik az idő alatt elszaladok a nagyobbikért az oviba?
Nem is értem minek írtad ki a kérdést amikor neked ez teljesen megfelel és nem akarsz változtatni, és kifogásokat keresel. Sztem te egy kicsit sem gondolsz bele ebbe az egészbe amíg nem fog történni vmi baj. Csak akkor fogsz ráébredni h nem jó amit teszel. Tőlem otthon hagyhatod a te gyereked, nem az enyémnek lesz baja. Persze megtörténhet amikor ott vagy de akkor reagálsz azonnal, de ha nem vagy ott ki reagál? Nagyon gyerekesen gondolkodsz. Amúgy senki nem szólt le csak leírta a véleményét, azt h ez felelőtlenség neked is érezni, tudni kéne.
Én gyerekem is nagyon rossz alvó, akkor sem jut eszembe itthon hagyni mert elaludt, inkább figyelek és hamarabb megyünk és sétálok ő meg mivel álmos elalszik a babakocsiban. Amúgy egy 15 hónapos miért kisbaba?
Ja és vigyázz neh legyen egy kedves szomszédakinek ez feltűnik és feljelent mert elveszik a gyerekeket.
Hát nézd, nagyon sokan vagyunk ilyen cipőben, mégsem megyünk el otthonról. Kimegyek az udvarra meg ilyenek, de az utcára nem! És nem is mennék, felőlem üvölthet egész nap. Az én ygerekem is rettentő sírós volt és rosszalvó, de igazából a fejemben nem fordult meg, hogy itthon hagyjam. Pedig segítségem nulla volt.
Nyilvánvalóan otthon vagyok is megtörténhet a baj. De ha nem vagyok otthon, egyértelműen az én felelősségem és az egész világ szemében bűnös lennék joggal. Most nem akarok linkelni hasonló eseteket, sajnos lehetett olvasni róluk, ahol anyuka csak elszalad.
Kinek mit bír a felelősségtudata,az enyémbe az már nem fért bele. volt, hogy 39 fokos lázas gyereket kellett vinnem magammal, mert a nagy oviban volt. Ez se volt könnyű. De inkább, mint otthon.
Nem vagyok egy paramami, sőt..de ez nem fér bele tényleg. Az a baj, ha tényleg történik bármi otthon, te leszel a felelős . Nem elég a fájdalom még bűnös is lennél. Hát én ennek inkább nem adom meg a lehetőséget.
Te visszaolvastad, hogy mit írsz? Ha kidugja a lábát a rácson és eltörik, ez akkor is megtörténhet, ha otthon vagy. Persze, csak akkor rögtön tudsz cselekedni, rohanni vele a dokihoz vagy mentőt hívni. Ha az idő alatt történik ez meg /márpedig ez egy elég gyakori baleset/, amíg nem vagy otthon, szegény babád törött lábbal üvölthet segítségért, és senki nincs otthon, aki reagálni tudna.
Gondolom, nagyjából azonos időben mész minden nap a nagyért. Alakítsd úgy a babád napirendjét, hogy a séta idején aludjon. Vagy induljatok el hamarabb, levegőzzetek egyet /a babák szeretnek a levegőnxaludni/, és érjetek oda az alvás végére a nagyobbért.
Mennyit alszik ilyenkor a kicsi?
Azt írtad, hogy negyed óra az egész, amíg megfordulsz. Nem tudom, hogy van az Oviban, nálunk 3-tól fél 5-ig lehet menni a gyerekért. Ha fél 3-kor még nem alszik, akkor mész 3-ra a gyerekért, 1/4 4-kor már fektetheted le. Ha alszik már fél 3-kor, akkor 4-kor ébreszted, és a nagyobbért is odaérsz időben. Ennyi. Én is kisakkoztam ezt, csak nekem még autóval is több az út oda-vissza, mint 1/4 óra. De otthon nem hagytam egyedül. Viszont az udvarra kimentem, ha aludt, a kertet olyankor tudtam gondozni, ha ébren volt, nem engedte. Szóval nem vagyok olyan, aki 1 percre is fél egyedül hagyni.
Ha már feltetted ezt a kérdést, valahol Te is tudod, hogy nem jó így, különben nem kérdezted volna.
Az pláne fura, hogy megkérdezted, mi leírtuk, és utána ki ... holott Te kérdted mások véleményét.
igen, nagyon gáz. önmagáéban is, de gondolom azért felmerült benned mi lenne ha (persze ne legyen) oviba menet elüt egy autó vagy fejedre esik egy fél tégla... ???
egyébként speciel ezért 3 év börtön jár. elég csak egy névtelen telefon...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!