Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nagyon szörnyű, hogy míg a...

Nagyon szörnyű, hogy míg a pici alszik az idő alatt elszaladok a nagyobbikért az oviba?

Figyelt kérdés
15 hónapos a pici és sokszor annyira rosszul jön ki az alvás, hogy pont akkor alszik, mikor mennem kellene a nagyért az oviba. Bizony néha úgy szaladtam el, hogy a kicsi aludt, úgy gondoltam, hogy ha fel is ébred akkor a kiságyban baja nem lesz, nem ránt magára semmit, nem esik ki, így ott mertem hagyni. Mikor a barátnőm ezt meghallotta szörnyülködött, hogy ő bizony nem tudná otthagyni, nem is érti, hogy én hogy merem, ő igyekezne úgy altatni, hogy jól jöjjön ki. Én is igyekszem, legtöbbször sikerül is, csupán 4-5 alkalom volt szeptember óta, hogy így kellett megjárnom az ovit. De a barátnőm szerint ez nagyon gáz, nem kellene magára hagynom még arra a 15 percre sem.
2015. jan. 19. 14:46
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
68%
6-os vagyok! Én sem merném még a szemetet sem levinni! Belegondolni is borzalmas hogy felriad és elkezd sírni...! Kérlek ilyet ne csinálj! Bármi történhet bárkivel!
2015. jan. 19. 15:02
 12/47 anonim válasza:
68%

Ez nem arról szól, hogy valaki elítél-e ezért.

Egy perc alatt megfulladhat. Ennyi.

2015. jan. 19. 15:03
 13/47 anonim ***** válasza:
84%

kicsi az esélye, hogy vele bármi történjen, ellenben veled is bármi megeshet.

Én ha láttam, hogy bele fog aludni a tesóért menésbe, felöltöztettem, be a babakocsiba és séta, amíg nem kell a tesóért menni.

2015. jan. 19. 15:08
 14/47 anonim ***** válasza:

Eszembe se jutna. Nagyon nem lennek nyugodt. Hiaba van a kisagyban de sok olyan okot soroktsk fel ami megtortenhet. Ugyhogy szerintem a bnod jogosan volt kiakadva.

Nagynenem meselte h amikor az o lanya pici volt es letette aludni leszaladt a piacra, postara srb. Mikor meselte is kiakadtam nagyon. Mondta h ezt akkor hagyta abba amikor egyik alkalommal arra ment haza h orditott. Vmi miatt hamarabb kelt fel. Ami total elofordul. Ha a sajst lanyombol indulok ki nem mindig alszik egyforman. Szerintem szervezd at a dolgot. Ha egyszer rosszul sul el nagyon fogod banni.

2015. jan. 19. 15:08
 15/47 anonim ***** válasza:
68%

15 hónaposan símán kimászhat a kiságyból, ez bármelyik pillanatban nálatok is megtörténhet! Es utána, ne részletezzem inkább

Egy elektromos zárlat pillanatok alatt leégeti a házat, ezt sem kell részleteznem, ugye?

Ha az oviba menet elcsap egy autó? Mondjuk elájulsz, ki fogja tudni, hogy egy pici otthon van egyedül????

Ezekbe belegondoltál?

2015. jan. 19. 15:13
 16/47 anonim ***** válasza:
53%

na jó, azért ne essünk túlzásba, éjszaka, amikor alszunk, pont úgy nem vagyunk mellettük, mégse fulladnak meg, másznak ki, stb.

Persze, nyilván nem hagyom egyedül, de azért a józan eszeteket ne veszítsétek már el...

2015. jan. 19. 15:23
 17/47 anonim ***** válasza:
69%
Nem helyes. Az is túlzás, hogy valaki a szemetet nem meri levinni, míg alszik a baba, túlzásokba azért nem kell esni, de 15 perc sok és ebben az esetben sajnos tényleg történhet veled valami, ami miatt nem tudsz visszamenni.
2015. jan. 19. 15:26
 18/47 anonim ***** válasza:

"na jó, azért ne essünk túlzásba, éjszaka, amikor alszunk, pont úgy nem vagyunk mellettük, mégse fulladnak meg, másznak ki, stb. "

Igen, de a gyerek vagy a légzésfigyelő jelez és másodperceken belül ott a segítség. Nem mindegy, hogy hallótávolságon kívül vagy belül van valaki és mennyi idős alatt tud reagálni.

2015. jan. 19. 15:27
 19/47 anonim ***** válasza:
6%

15!

Ne mond azt h ugyanaz h este egymás melletti szobába alszanak, mint h 15 percig teljesen egyedül van otthon. Éjszaka ha felsír odamész azonnal nem?? 15 pecre ott hagyja akkor ki megy oda ha a 2. percben felébred? Ezen az olfalon mindenki azt hirdeti h nem szabad sírni hagyni a gyereket, de azért így otthon hagynád hogy vagy felkel vagy nem, mi van ha felkel és ordít akkor nem sérül a lelke? Csak akkor ha anyuka befejezi a mosogatást és addig sírni hagyja??!

Na meg ha éjszaka kigyullad a ház, azonnal reagálsz, kimented. De ha nem vagy ott ki reagál?

Látom azért vannak akik szerint ez normális mert lepontozgatnak.

2015. jan. 19. 15:38
 20/47 anonim válasza:
54%
Ha menni kell a nagyobbikért, akkor a kicsit rakd a babakocsiba. Nem baj, ha felébred, majd visszaalszik, ha akar.
2015. jan. 19. 15:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!