Nagyon szörnyű, hogy míg a pici alszik az idő alatt elszaladok a nagyobbikért az oviba?
Ez nem arról szól, hogy valaki elítél-e ezért.
Egy perc alatt megfulladhat. Ennyi.
kicsi az esélye, hogy vele bármi történjen, ellenben veled is bármi megeshet.
Én ha láttam, hogy bele fog aludni a tesóért menésbe, felöltöztettem, be a babakocsiba és séta, amíg nem kell a tesóért menni.
Eszembe se jutna. Nagyon nem lennek nyugodt. Hiaba van a kisagyban de sok olyan okot soroktsk fel ami megtortenhet. Ugyhogy szerintem a bnod jogosan volt kiakadva.
Nagynenem meselte h amikor az o lanya pici volt es letette aludni leszaladt a piacra, postara srb. Mikor meselte is kiakadtam nagyon. Mondta h ezt akkor hagyta abba amikor egyik alkalommal arra ment haza h orditott. Vmi miatt hamarabb kelt fel. Ami total elofordul. Ha a sajst lanyombol indulok ki nem mindig alszik egyforman. Szerintem szervezd at a dolgot. Ha egyszer rosszul sul el nagyon fogod banni.
15 hónaposan símán kimászhat a kiságyból, ez bármelyik pillanatban nálatok is megtörténhet! Es utána, ne részletezzem inkább
Egy elektromos zárlat pillanatok alatt leégeti a házat, ezt sem kell részleteznem, ugye?
Ha az oviba menet elcsap egy autó? Mondjuk elájulsz, ki fogja tudni, hogy egy pici otthon van egyedül????
Ezekbe belegondoltál?
na jó, azért ne essünk túlzásba, éjszaka, amikor alszunk, pont úgy nem vagyunk mellettük, mégse fulladnak meg, másznak ki, stb.
Persze, nyilván nem hagyom egyedül, de azért a józan eszeteket ne veszítsétek már el...
"na jó, azért ne essünk túlzásba, éjszaka, amikor alszunk, pont úgy nem vagyunk mellettük, mégse fulladnak meg, másznak ki, stb. "
Igen, de a gyerek vagy a légzésfigyelő jelez és másodperceken belül ott a segítség. Nem mindegy, hogy hallótávolságon kívül vagy belül van valaki és mennyi idős alatt tud reagálni.
15!
Ne mond azt h ugyanaz h este egymás melletti szobába alszanak, mint h 15 percig teljesen egyedül van otthon. Éjszaka ha felsír odamész azonnal nem?? 15 pecre ott hagyja akkor ki megy oda ha a 2. percben felébred? Ezen az olfalon mindenki azt hirdeti h nem szabad sírni hagyni a gyereket, de azért így otthon hagynád hogy vagy felkel vagy nem, mi van ha felkel és ordít akkor nem sérül a lelke? Csak akkor ha anyuka befejezi a mosogatást és addig sírni hagyja??!
Na meg ha éjszaka kigyullad a ház, azonnal reagálsz, kimented. De ha nem vagy ott ki reagál?
Látom azért vannak akik szerint ez normális mert lepontozgatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!