Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kinek hogy alszik éjjszaka és...

Kinek hogy alszik éjjszaka és hogyan altatja 8 hònap körüli babócáját?

Figyelt kérdés
Az én kicsim 3x 4x is eszik éjjszaka. Kíváncsi vagyok ki hogy oldja meg ezt. szi a válaszokat.
2014. szept. 23. 13:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Itatás . Pójázás . Ringatás. Ölelés
2014. szept. 23. 15:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Cumi? Hason alvás éjjelre?

A miénk kiköpte a cumit, de megnyugodtt tőle pár percre, úgyhogy ráerőltettem. Aztán megint kiköpte, de már nyugton maradt nélküle is. Nektek az sem megoldás altatáshoz?

2014. szept. 23. 15:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Használjuk a cumit de nem nyugtatja meg olyan szinten hogy aludjon tőle. Ha hasra fektetem pedig fel ugrik és el mászik. Csak úgy alszik hason hs ő fordul át.
2014. szept. 23. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:

A nagyobbik gyerekem reg ataludta ilyenkor mar ejszakat, neha voltak csak razosabb periodusok, de sose evett/ivott/szopott ejjel, max ha beteg volt. A kicsi most lesz 8 honapos, ha csak ketszer kel egy ejjel, oromtancot lejtek masnap. Van, hogy orankent ebred heteken at :(

Enni altalaban 2szer szopik ejjelente, a tobbi ringatas, simogatas stb, de van, hogy 10szer is igenyli (magyarul uvolt kulonben...)

Rendesen feladja a lecket nekunk.

Vagy mellen alszik el vagy ringatva (de akkor felora es tobb uvoltessel tarkitva). Minden hibat elkovetunk vele, amit el lehet (es amit a nagyobbal nem kovettunk el), de egyszeruen total mas termeszet, mas igenyekkel. O nappal keveset eszik, valogatos is, szuletese ota mini adagokat eszik csak. Egyszeruen szajzarat kap es kesz, tomni meg nem tudom (es nem is akarom).

2014. szept. 26. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!