3,5 hós a kisfiam. Csak anyatejet kap. A védőnő szerint már át kéne aludnia az éjjszakát, de Ő még mindíg felkel 2-3-szor enni. Másnak is felkel ilyen gyakran a babája?
Ja igen az okos védőnők ,miért is kellene átaludnia???Az enyémek 13 hónaposak és még egyetlen egy átaludt éjszakánk nem volt....na mondjuk a miénk már a másik véglet!!!Meg a védőnő nincs tisztába azzal hogy ilyenkor még megéhezhetnek főleg hogy anyatejes vagy majd később jönnek a fogak vagy a mozgásfejlődés szóval érdekes egy nénike lehet,nem igen volt még gyereke vagy ha van is nagy elvárásai voltak felé:(
2012. jan. 7. 11:09
2/11 anonim válasza:
az enyém is felkel 4 hónapos múlt. 2-3 hónapos koráig aludt 5-6 órát is egyhuzamban, de most már csak 3-4 órát alszik. szintén anyatejes. Szerintem nincs ezzel gond.
2012. jan. 7. 11:13
3/11 anonim válasza:
Kislányom szintén csak anyatejes, evett éjszaka. Köztudott hogy az anyatejet (mennyiségtől függően) 3 max. 4 óra alatt teljesen feldolgozza a szervezet tehát megéhezik! Enyém 11 hónapos, most már 7 órát kibír de az esti tejcit lefejve adom és most már kap hozzá egy kis Hipp jó éjt tápszert szerintem ezért nem éhezik meg hamarabb.
Jól csinálsz mindent és a babád is jól "működik" :)
Okos orvosok és védőnők.
2012. jan. 7. 11:16
4/11 anonim válasza:
Haláli egy védőnőd van. Nekem a kettőből egy sem aludta át, max 5-6 óránként (de inkább 2-4) mindig ettek. Sőt a fogzással sűrűsödhet a dolog....
2012. jan. 7. 11:20
5/11 anonim válasza:
Az enyém 6hónapos , és még mindig kétszer kel enni éjjel...
2012. jan. 7. 11:32
6/11 anonim válasza:
Amíg anyatejes volt a babám, ő is 3-4 óránként kelt. Mikor tápszeres lett, és hozzátápláltam, nem kelt fel reggelig egyszer sem.
Szerintem ebben nincs igaza a védőnődnek.
2012. jan. 7. 11:51
7/11 anonim válasza:
Nekem 5 hónapos múlt nemrég a babóm és eddig még 1x sem aludta végig az éjszakát (22-06), max olyan volt, hogy talán ha 1x kelt fel éjszaka, amúgy általában 1-3 alkalommal kel fel. :-)
2012. jan. 7. 12:21
8/11 anonim válasza:
JajjIstenem ... A Védőnő okosat mondott ...
Az enyém 9 hónapos, és minimum 2-3x fent van egy éjjel, még sosem aludt át egyetlen éjszakát sem. Bíztam benne, hogy ha elkezdem anyatejen kívül "dúsabb" kajákkal etetni, majd akkor ... Semmi összefüggés nincs. Már csak remélem, hogy egyszer arra ébredek mondjuk reggel 7 - kor, hogy jé, reggel van :-)
Azt mondhatom, hogy mondjuk 2-3 hónapos korához képest nálunk még rosszabb lett a helyzet mostanra.
2012. jan. 7. 12:24
9/11 anonim válasza:
hát az enyém meg az első 3 hónapban aludta át most meg 2 evést is tart éjszaka karácsony óta most lett 3 hónapos:)
2012. jan. 7. 13:50
10/11 anonim válasza:
6 hónapos a lányom, anyatejes és már kap mást is, mégsem alussza át az éjszakát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!