Nektek is aluszékonyabb ma a babátok?
Figyelt kérdés
A kisfiam délutáni alvása fél óra helyett, 2 és fél óra lett... lehet az időjárás miatt van?2012. jan. 5. 18:08
1/11 anonim válasza:
Nekünk tegnap aludt sokat, igaz ma is többet aludt, de csak délelőtt.
2/11 anonim válasza:
Az én fiam szerintem téli álmot alszik :)
3/11 anonim válasza:
Az én fiam is az eddigi 50-60 perc helyett, ma 2 órát aludt. Csodálkoztam is rajta.
4/11 anonim válasza:
nekem kétszer is aludt ma a gyerekem, jó hosszúakat :) pedig örülök ha egyszer szundizik egy fél órát délután
5/11 anonim válasza:
Na persze!
Az én lányom meg extra nyűgös volt ma és fele annyit aludt mint szokott, na de talán holnap...:)
6/11 anonim válasza:
Dettó, mint az 5-ös válaszolóé, a fiam tiszta nyűg volt ma. ÁÁÁÁÁÁ ki vagyok, mint a dög :S Alig aludt, most meg úgy kidőlt, hogy csak na, remélem nem kel fel 1 óra múlva :)
7/11 anonim válasza:
Az én lányom meg második napja nem akar aludni. Ma a szokásos 2-3 óra helyett 1 órát aludt csak, este mégis alig lehetett lebirkózni.
8/11 anonim válasza:
5-ös, 6-os válaszolók, én is csatlakozom! Kisfiam többnyire alszik délelőtt úgy fél-egy órát, aztán délután van a nagyobb alvás, 2-3 óra, nade ma, ááááááááá, én is kivagyok. összesen egy órát aludt. Elfáradtam és is. Ő meg fürdés és vacsi után kidőlt. Békésen szundizik reggelig.
9/11 Disi válasza:
Az enyém is egész nap nyüszögött. 6 óra fele álmos volt, de az istennek nem bírtam volna elaltatni. Nem is tudtam mire vélni, mi a baja. De akkor nem vagyok egyedül...
10/11 anonim válasza:
Az én kisfiam 5 hónapos és ma minden evés után 1 órával már aludt is miközben du. csak 1x szokott aludni. Így viszont fürdés után csak nehezen tudtam elaltatni. Gondolom nem volt olyan fáradt mert kipihente magát napközben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!