Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek is aluszékonyabb ma a...

Nektek is aluszékonyabb ma a babátok?

Figyelt kérdés
A kisfiam délutáni alvása fél óra helyett, 2 és fél óra lett... lehet az időjárás miatt van?
2012. jan. 5. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekünk tegnap aludt sokat, igaz ma is többet aludt, de csak délelőtt.
2012. jan. 5. 18:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam szerintem téli álmot alszik :)
2012. jan. 5. 18:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam is az eddigi 50-60 perc helyett, ma 2 órát aludt. Csodálkoztam is rajta.
2012. jan. 5. 18:29
 4/11 anonim ***** válasza:
nekem kétszer is aludt ma a gyerekem, jó hosszúakat :) pedig örülök ha egyszer szundizik egy fél órát délután
2012. jan. 5. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Na persze!

Az én lányom meg extra nyűgös volt ma és fele annyit aludt mint szokott, na de talán holnap...:)

2012. jan. 5. 20:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Dettó, mint az 5-ös válaszolóé, a fiam tiszta nyűg volt ma. ÁÁÁÁÁÁ ki vagyok, mint a dög :S Alig aludt, most meg úgy kidőlt, hogy csak na, remélem nem kel fel 1 óra múlva :)
2012. jan. 5. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Az én lányom meg második napja nem akar aludni. Ma a szokásos 2-3 óra helyett 1 órát aludt csak, este mégis alig lehetett lebirkózni.
2012. jan. 5. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
5-ös, 6-os válaszolók, én is csatlakozom! Kisfiam többnyire alszik délelőtt úgy fél-egy órát, aztán délután van a nagyobb alvás, 2-3 óra, nade ma, ááááááááá, én is kivagyok. összesen egy órát aludt. Elfáradtam és is. Ő meg fürdés és vacsi után kidőlt. Békésen szundizik reggelig.
2012. jan. 5. 21:04
 9/11 Disi ***** válasza:
Az enyém is egész nap nyüszögött. 6 óra fele álmos volt, de az istennek nem bírtam volna elaltatni. Nem is tudtam mire vélni, mi a baja. De akkor nem vagyok egyedül...
2012. jan. 5. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 5 hónapos és ma minden evés után 1 órával már aludt is miközben du. csak 1x szokott aludni. Így viszont fürdés után csak nehezen tudtam elaltatni. Gondolom nem volt olyan fáradt mert kipihente magát napközben...
2012. jan. 5. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!