Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek korán elkezdett keménye...

Akinek korán elkezdett keményedni (27-30) a pocija az meddig húzta? Nekem nagyon sokat keményedik, éjjszaka is és a derekam nagyon elkezdett fájni? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
29+4km
2011. ápr. 18. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:

26 hetesen kezdődött, 4x3 -ba szedtem a magnéziumot(citri kapszula), 36 hetesen abbahagytam a szedését, a vége felé nem keményedtem, előtte volt hogy óránként 5x-6x.

Túlhordtam 8 nappal, úgy volt indítják, de elindult magától.

2011. ápr. 18. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:

igen.. így van! magnéziumot kell szedni, de a 36.héttől már "tilos".. mert akkor már nem érzed hogy mikor kezdenek jönni a jóslók!

Pihenj sokat, ha teheted!de ha mész legközelebb dokihoz, vagy védőnőhöz akkor megemlítheted neki, hátha okosabbat tud mondani, de fel is hívhatod!

2011. ápr. 18. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
28 hetesen kezdődött, 4 nappal hordtam túl a kislányomat.
2011. ápr. 18. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem mar a 12. hettol durva kemenyedeseim voltak, onnantol szedtem napi 3-5 szem magnerot tablettat (500 mg magnezium tablettankent). Ezzel sikerult kulturalt mertekben tartani a kemenyedest, de igy is rovidulni es nyilni kezdett a mehszaj a 28. heten, utana hala Istennek szulesig nem nyilt tovabb.

En a 39. hetig szedtem az orvosom javaslatara, mert 38 hetesen meg koltozkodtunk. Abbahagytam es 1-2 nappal kesobb ismet durva kemenyedeseim voltak, 1333-as mehszajertekem lett, ra ket nappal a doki inditotta be a szulest, mert mar nem mert hazaengedni vizsgalatrol, de spontan fajasaim nem voltak.

Szoval siman kihuzhatod a vegeig.

2011. ápr. 18. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
22 hetesen kezdődött, magnéziumon túl visszatartó gyógyszert is kaptam, valamiféle görcsoldó volt az is. egy keddi napon a 37. héten abbahagyatta velem az orvosom valamennyit. a fiam azon a pénteken született, tehát a 37. héten.
2011. ápr. 18. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
ja, még valami, én voltam a 37.heti. a méhszáj már a huszonvalahányadik héten kinyílt kicsit, 3100 volt. a gyógyszert akkor hagyatta abba a doki, mikor gyógyszerek mellett is kinyílt 2222-re. ekkor már mindegy volt. szóval én sztem extrém eset vagyok :-)
2011. ápr. 18. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
26. héten már napi 4x2 magneb6-ot kellett szednem, hogy egyáltalán el merjek indulni itthonról. Haskeményedés, jóslófájások, 30 hetesen szülőcsatornába beékelődött fej. 39+6 naposan szültem :)
2011. ápr. 18. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
17. héttől keményedek, mára vagyok kiírva :)
2011. ápr. 19. 07:26
 9/9 anonim ***** válasza:

27-28 hetesen kezdtem keményedni, 41. hétre született spontán :)

Most a másodikkal is keményedek már (21 hetes vagyok), magnéziumot szedek és bízom, hogy megint kihúzom sokáig, biztattak a soraitok is! Köszi :o)

2011. ápr. 20. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!