Akinek korán elkezdett keményedni (27-30) a pocija az meddig húzta? Nekem nagyon sokat keményedik, éjjszaka is és a derekam nagyon elkezdett fájni? Tapasztalat?
26 hetesen kezdődött, 4x3 -ba szedtem a magnéziumot(citri kapszula), 36 hetesen abbahagytam a szedését, a vége felé nem keményedtem, előtte volt hogy óránként 5x-6x.
Túlhordtam 8 nappal, úgy volt indítják, de elindult magától.
igen.. így van! magnéziumot kell szedni, de a 36.héttől már "tilos".. mert akkor már nem érzed hogy mikor kezdenek jönni a jóslók!
Pihenj sokat, ha teheted!de ha mész legközelebb dokihoz, vagy védőnőhöz akkor megemlítheted neki, hátha okosabbat tud mondani, de fel is hívhatod!
Nekem mar a 12. hettol durva kemenyedeseim voltak, onnantol szedtem napi 3-5 szem magnerot tablettat (500 mg magnezium tablettankent). Ezzel sikerult kulturalt mertekben tartani a kemenyedest, de igy is rovidulni es nyilni kezdett a mehszaj a 28. heten, utana hala Istennek szulesig nem nyilt tovabb.
En a 39. hetig szedtem az orvosom javaslatara, mert 38 hetesen meg koltozkodtunk. Abbahagytam es 1-2 nappal kesobb ismet durva kemenyedeseim voltak, 1333-as mehszajertekem lett, ra ket nappal a doki inditotta be a szulest, mert mar nem mert hazaengedni vizsgalatrol, de spontan fajasaim nem voltak.
Szoval siman kihuzhatod a vegeig.
27-28 hetesen kezdtem keményedni, 41. hétre született spontán :)
Most a másodikkal is keményedek már (21 hetes vagyok), magnéziumot szedek és bízom, hogy megint kihúzom sokáig, biztattak a soraitok is! Köszi :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!