Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki szeptemberre...

Van valaki aki szeptemberre elejére várja a babocáját?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 15:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen, én szeptember 11-re várom a picit.

Mért kérded? Te is várandós vagy? Ha igen mikorra várod?

2010. ápr. 21. 15:44
 2/13 anonim ***** válasza:
én szeptember 12-re vagyok kiírva de egy héttel kisebbek vagyunk úgyhogy lehet hogy apucinak a szülinapjára érkezünk :-)))
2010. ápr. 21. 15:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Szeptember 12-re vagyok én is kiírva, de ikreket várok, úgyhogy szerintem előbb jönnek. ( a lányom egyedül volt, mégis előbb jött) És te?
2010. ápr. 21. 15:56
 4/13 A kérdező kommentje:
én szeptember 9 re vagyok kiirva,ti merre laktok?hogy vagytok,mekkora a babok?
2010. ápr. 21. 16:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Az ikres vagyok, a Balcsi mellett lakom Keszthelytől nem messze falun. A kicsik pár nappal kisebbek a koruknál elvileg, de nagyobbak pár nappal mint a lányom volt ugyanennyi idősen (ő mindig le volt maradva egy héttel általában, mégis 38+3ra született spontán, egészségesen, és szép érett babaként 2800 grammal. Nem volt egy díjbirkózó, de mi sem vagyunk nagyok, ezt örökölte). Úgy néz ki fiúk lesznek, és egypetéjűek.

És ti?

2010. ápr. 21. 16:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok, köszönöm szépen mi jól vagyunk. Most már mocorog 2-3 hete szinte minden nap bejelentkezik, és mondhatom nagyon jó érzés! Sajnos még nem tudta megmondani a doki a 18 hetes ultrahangon, hogy fiú vagy lány, majd most megyek a betöltött 21. hét után pár nappal ultrahangra. Remélem ott már kiderül, mert nagyon kíváncsi vagyok. Ti tudjátok már a nemét? Én Békés megyében lakom szintén faluban. Ti? A baba 17+4 naposan volt 230gr.
2010. ápr. 21. 16:24
 7/13 A kérdező kommentje:
mi pesten lakunk,és nekem is már mocorog a babam.19 hetesen azt mondtak hogy kislany,remélem nem tévedtek,mert a fiunk mellé pont ideális
2010. ápr. 21. 16:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Szeptember 13-ára vagyok kiirva.Első babánkat várjuk.:))
2010. ápr. 21. 17:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Szeptember 18-ra vagyok kiírva, de mi meg egy héttel nagyobbak vagyunk a doki szerint. Persze én pontosan tudom, hogy csak 4 nappal. :-) Már a 16 hetesen kiderült, hogy fiú. És Debreceniek vagyunk. Mostmár nagyon jól vagyok a kezdetekhez képest, de már annyira várom a szeptembert. Viszont a szűléstől meg rettegek, első baba.
2010. ápr. 21. 19:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok! mi is szeptember 13.-ára várjuk első babánkat. a 18. heti uh-n kiderült, hogy kisfiú lesz:) én zala megyéből írok:) hány évesek vagytok? kinél hányadik babóca lesz?
2010. ápr. 21. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!