Akik szeptemberre vannak kiírva, milyen nemű babát vártok?
Szeptember 25-re vagyok kiírva, azt mondták egy hónapja, hogy kisfiú. Egy hónap múlva megyünk 4D-re, remélem ott is fiú lesz, mert már vettem ruhákat. :)
21h kismama
Szia
Én októberre vagyok kiírva és kisfiú!
Kedves 2.!
Akkor szorítsunk egymásnak!! -mert mi is kisfiút szeretnénk,2 kislány után. Mi még nem tudjuk,hogy milyen nemű béby-t várunk.
Hátha egy fiús hónap a szeptember :D
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Mi is csak a 4D után hisszük el teljesen, de a 25. hét előtt nem akarunk elmenni. Nekünk első baba, így mindenféleképpen örültünk volna. :)
Egyébként én megéreztem, hogy kisfiú. Te mikor tudod meg a nemét?
21h
Amilyen mázlim van,csak a szülőszobán tudjuk meg,hogy kit várunk. A helyi doki ugyanis ki nem állhatja a fejem,mert soha nem adtam a zsebébe egy forintot sem (szakrendelés) és a másik ok,hogy 2 éve a kislányom beszólt neki-2 éves volt a gyerek- azt mondta: bu-i Ács. Nem is tudom hol hallhatta... :) Tényleg bu-i! De máshova járni nagyon költséges lenne! És mivel borzasztó k.csög a doki,így csak uh-ra járok hozzá. A legközelebbi meg csak 1 hónap múlva lesz.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát Neked is!!
Azért durva, hogy így tesz különbségeket egy orvos. A kislányod meg nem tudja mit mondott, azért kár volt megsértődni. Nekem se az én dokim mondta egyébként, a genetikai uh-kat nem ő csinálja. Neked minden vizsgálatot egy doki végez?
Akkor csodás kis meglepetés lesz Nektek. Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!