Szeptemberre kiírt mamik, hogy vagytok?
Én szept. 25-re vagyok kiírva, a Bajcsyban fogok szülni. Ti hogy vagytok? Hol szültök? Hogy telnek a napjaitok?
Én már itthon vagyok táppénzen a 3. hónaptól, készülök a vizsgáimra, államvizsgára, de ma annyira nincs semmihez sem kedvem... Biztos ez az idő... Mozog már a babytek? Vettetek már neki valamit? Minden érdekel! :) Kislány, kisfiú?
Egy 20 hetes, éppen "unatkozó" :) kismamó
Szia!
Én szeptemberben 16-ára vagyok kiírva, és a volt MÁV kórházban fogok szülni. Úgy néz ki, kislányunk lesz.:)Tied kislány, kisfiú?
Szerencsére idáig mindketten jól vagyunk, ő rettenetesen aktív, folyamatosan mocorog, én már sajnos kevésbé, mert nagyon megérzem ezeket a hülye frontokat. Tegnap is egész délután majdnem elaludtam, de nem lehetett, mert dolgoznom kellett. Jó neked, hogy te otthon lehetsz, kicsit irigyellek ezért...:)
Mi még idáig nem vettünk semmit, mert most volt az esküvőnk is, és lefoglalt a készülődés, de lassan elkezdünk vásárolgatni. Egyelőre a lakást újítgatjuk fel, hogy minden szép legyen, mire érkezik a babánk.:)
Szia!
Nekünk is úgy néz ki, kislányka! :) Eddig 70%! :) Remélem lesz 100 is :) bár mindegy, csak egészséges legyen! Az enyém is mocorog, de nem mindig érzem, az baj vajon? Igaz, nem vagyok vékony testalkatú, meg még csak a 20. héten vagyunk, 1. baba. De érzem őt, ez a lényeg sztem! :)
Mi sem vettünk még semmit, anyukám azt mondta, nyárig szerinte ne is... Babona...:) Babakocsikat nézegetem orrba-szájba, ahelyett, hogy tanulnék bőszen... :( De olyan jó várni őt:) A lakásban nekünk is kéne tapétázni az előszobát, mert a kutyánk (kölyök volt eddig) leamortizálta a tapétát... :) Csak a párom folyton folyvást dolgozik, így nem igen van idő rá, még :) Merre laksz? Gratula az esküvőtökhöz! :) Mekkora a pocid?
Puszi, Niki
Én szeptember 21-re vagyok kiírva, Csongrád megyében fogok szülni.
Én teljesen jól vagyok, a melót is bírom. Nem tudnék otthon ülni, szeretem ha van mit csinálnom.:)
Nekünk is kislánynak látták.
A pocim elég gyorsan nőtt, hányingerem volt az elején, de nem hánytam, így a kilók is szépen egyenletesen jönnek fel...:(
Nekem tegnap abba sem akarta hagyni a mozgást, nagyon aktív:)
Még nem vettünk semmit, úgy tervezzük, hogy augusztusban festjük ki a szobáját, és akkor be is akarjuk rendezni.
Szia!Én szeptember 9-re vagyok kiirva, de sztem ez nem reális mert most 21 hetes vagyok.Nekem sajnos már vizesedik a lábam és ha sokat megyek fáj a bokám is!Dolgozni sajnos én sem dolgozok(pedig mennék) mert olyan helyen dolgoztam ahol sokat kellett volna emelgetni, pakolni!
A pocakom nekem is egyre gyorsabban nő és a babát is egyre erösebben érzem!Jövö hét végén lesz az esküvönk, remélem birni fogom!
Jó babavárást mindenkinek!
Szia!
(Első vagyok) Szerintem nem baj, ha nem érzed mindig, folyamatosan az enyém se mocorog. Vannak nagyon aktív időszakai, meg van olyan is, amikor két napig szinte végig punnyad, csak néha rúg egyet-egyet.:)
Én egyébként az elejétől kisfiút éreztem, és jól meglepődtem, amikor mondták, hogy valószínűleg kislány. Persze én is ezt mondom, hogy mindegy, csak egészséges legyen.:)
Mi Dunakeszin lakunk. Amúgy mi is elsősorban kutyus miatt újítjuk a lakást, mert van egy rosszcsont vizslánk, aki ráadásul a szőrét is hullatja, és emiatt muszáj volt megszüntetni a padlószőnyeget, és a kutyát szépen lassan szoktatjuk is ki a szobából.:)
Egyébként boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!