Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki szeptemberre...

Van valaki aki szeptemberre elejére várja a babocáját?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 15:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi szeptember 4-re vagyunk kiírva a Bajcsy kórházba és Dél-pesten lakunk. Kisfiunk lesz és már 14 + 3 hetes kora óta mocorog rendesen, inkább mint egy tank amióta érzem! :D

Valaki fog még szülni a Bajcsyban ez idő tájt?

Ti féltek a kánikulától?

Mindenkinek nagyon boldog babavárást!

2010. ápr. 21. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:

29 leszek augusztusban, második terhességem, van egy 17 hós lányom. Már jól vagyok, csak fáj néha a pocakom, azt hiszem mert gyorsan nől. Meg a derekam is kezd becsípődni, bár eddig megúsztam az igazi fájdalmat ( lányommal feküdtem, mozdulni sem tudtam egy hét volt mire elmúlt).

15 héttől mozognak, meg tudom őket különböztetni általában, és már kívülről is lehet néha látni ahogy rugnak.

az ikres

2010. ápr. 21. 22:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Én szlovákiai vagyok.25 éves vagyok.Első babánk lesz,a 19+3hetes vagyok.A baba nemét még csak most fogjuk megtudni,már nagyon izgatottak vagyunk.
2010. ápr. 22. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!