Van valaki aki szeptemberre elejére várja a babocáját?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 15:40
11/13 anonim válasza:
Sziasztok! Mi szeptember 4-re vagyunk kiírva a Bajcsy kórházba és Dél-pesten lakunk. Kisfiunk lesz és már 14 + 3 hetes kora óta mocorog rendesen, inkább mint egy tank amióta érzem! :D
Valaki fog még szülni a Bajcsyban ez idő tájt?
Ti féltek a kánikulától?
Mindenkinek nagyon boldog babavárást!
12/13 anonim válasza:
29 leszek augusztusban, második terhességem, van egy 17 hós lányom. Már jól vagyok, csak fáj néha a pocakom, azt hiszem mert gyorsan nől. Meg a derekam is kezd becsípődni, bár eddig megúsztam az igazi fájdalmat ( lányommal feküdtem, mozdulni sem tudtam egy hét volt mire elmúlt).
15 héttől mozognak, meg tudom őket különböztetni általában, és már kívülről is lehet néha látni ahogy rugnak.
az ikres
13/13 anonim válasza:
Én szlovákiai vagyok.25 éves vagyok.Első babánk lesz,a 19+3hetes vagyok.A baba nemét még csak most fogjuk megtudni,már nagyon izgatottak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!