Kinek hogy alszik éjjszaka és hogyan altatja 8 hònap körüli babócáját?
Figyelt kérdés
Az én kicsim 3x 4x is eszik éjjszaka. Kíváncsi vagyok ki hogy oldja meg ezt. szi a válaszokat.2014. szept. 23. 13:40
1/14 anonim válasza:
A fiam 8 hónaposan már régen átaludta az éjszakákat, de mondjuk ő tápszeres volt. Altatni nem kellett, letettük és aludt.
2/14 anonim válasza:
Volt éjjel kétszer evő, négyszer evő, nem evő gyerekem is. Velük aludtam, megszoptattam és aludtunk tovább. Vagy közben aludtam el. :)
3/14 A kérdező kommentje:
Ő is tápszeres de valahogy mégsem elég neki
2014. szept. 23. 13:51
4/14 anonim válasza:
1. vagyok. Eszik eleget napközben? Mert tápszeres 8 hónaposnak 3-4 alkalommal enni éjjel nagyon sok.
5/14 A kérdező kommentje:
Eszik. Baba ételt is sőt korábban el kezdtem a hozzá táplálást mert laktóz érzékeny. Már rendes ennivalót is eszik sőt tápszert 280 mlt eszik evésenként.
2014. szept. 23. 14:03
6/14 anonim válasza:
Újra első vagyok. Biztosan éhes éjszaka, nem valami más a gond? Az én fiam lassan 2,5 éves, de soha nem ivott ennyi tápszert, pláne normális étkezés mellett.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem szomjas és nem has fájós.
2014. szept. 23. 14:23
8/14 anonim válasza:
Nincs melege? Nem fázik? Nincs túl sötét? Nincs túl világos? Foga nem jön? Annyi oka lehet az ébredésnek, de azt nem hiszem, hogy éhes lenne ennyi nappali evés mellett.
9/14 A kérdező kommentje:
Mástól nem nyugszik meg csak egy kis tápszertől.
2014. szept. 23. 14:30
10/14 anonim válasza:
Nekem 6,5 hónapos, de kb. 4. hónap óta egyáltalán nem eszik éjjel. Este 8 és reggel 7 között alszik, felébred és visszalaszik, ha sötét van még.
Kicsit nekem is fura, hogy 3-4X esztek 8 hónaposan tápszert. Miket próbáltál eddig az etetés helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!