Ejjel rengeteget ebredo gyerekek szulei, ti hogy birjatok ezt epesszel?
Figyelt kérdés
Mi teljesen ki vagyunk mar keszulve, en eddig birtam, most mar nagyon elegem van. Hulla faradt vagyok egesz nap, iszonyu ingerultek es turelmetlenek vagyunk mar, allando a feszultseg koztunk is a ferjemmel a kialvatlansag miatt. 7 honapos a fiam es orankent, van, hogy felorankent ebred. Ti szedtek valami vitamint vagy mit csinaltok, hogy kibirjatok?2014. aug. 20. 07:54
11/15 Julie S válasza:
Mi ezert alszunk egy agyban a lanyunkkal. 11 honapos es most jon felul negy foga, es egy hete sokkal tobbet cicizik ejszaka, mint eddig. Nem sir, csak keres, es ha nem talal, akkor nyoszorog. En sokszor fel sem ebredek rendesen, de azert reggelre megerzem, hogy tobbszor zokkentett ki az alvasbol 2-3 perc ciciert.
Magnezium es B komplex segit valamit a kialvatlansagon, de leginkabb napkozben is szunditani kellene egy keveset, ha megtehetned.
12/15 anonim válasza:
Sztem elkezdődött a szeparációs szorongás erre tényleg az együtt alvás a jó.Ha a foga arra vannak gyógyszerek meg jele is pl sírva kel. Nálunk legalábbis 5 együtt alvás után 2 hétig megint átaludta. Magne B6 citromfűtea esetleg babának is, nyugodtabb lesz ő is pl 6-8 kelésből 3-4 lett csak
13/15 Hencsi55 válasza:
Nálunk is mostanában kezdődött, eddig 2x kelt, most magam se tudom mennyiszer, már nem is számolom. Én is arra jöttem rá, hogy a legjobb lesz együtt aludni vele, így nem kell ki-be kelni az ágyból. Ma egy kicsit jobban aludt, de nem reménykedem.
14/15 anonim válasza:
13 hós lesz a kisfiam, születése óta nem aludtam egybe 2 óránál többet! de már megszoktam! sokat sírok, reggel tombolok, de nem tudok mit csinálni, teljesen együtt érzek veled! ha 10 alkalommal ébred a fiam az egy normális éjszaka, ha annál többször akkor borulok ki és idegbeteg állat vagyok! én már próbáltam mindent, voltunk mindenhol , mindenhol azt kaptam, hogy én neveltem rosszul, nem kellett volna cicit adjak neki, nálunk is ugyanez a szitu ahogy az idő telik az alvása egyre rosszabb, még korábban aludt mondjuk 3 órát első körbe most már fél óra múlva fent van! annyit csináltam hogy magam mellé vettem így csak egyet fordulnom kell nem kell kikászálódnom, kivenni viszsatenni mire visszaalszom újra ébred stb! Magnéziumot és vasat szedek, citromfű teát és rooibos teát iszom, szerintem ezek nélkül már egomba lennék az elmeosztályon! szerintem ez már csak jobb akkro lesz ha már nem fognak cicizni :( én már beletőrődtem, kitartást nektek!
15/15 anonim válasza:
Sziasztok! Nem hiszem h a cici miatt elrontottátok a babákat. A lányom 10 hónapos. Eü okok miatt csak 1hónapot tudott szopizni. Azóta tápszert iszik. Már csak fürdés után kér és már nem kel fel enni. Viszont óránként felsír nyöszörög stb. Már szinte mindent kipróbáltunk homeos cuccokból de semmi. Csak abban bìzok h 2éves koráig rendeződik. Semmit nem tudsz tenni kedves kérdező. Nekem a hétvégék a pihenő napjaim. Olyankor két éjszaka a férjem kel hozzá. Így még egyben van a ház. Máskülönben már szét törtem volna jó pár berendezést :) számolom a hónapokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!