Munkavállalás gyerekek mellett?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy van 2,5 és 4 éves gyermekem. Én egy éve visszamentem dolgozni. Akkor még megoldható volt a gyermekek hordása oviba/bölcsibe.
De sajnos most nem tudom megoldani...nincs aki vigye őket...a munkaidőm 2 műszakos és a főnököm azt mondta nem tud segíteni. Keresek 4-6 órás munkát de sajnos sehol sem találok.Ha munka nélkül maradok nagyon nehéz lesz a megélhetés...apa munkája fix és biztos.
Ráadásul 3 hónapig jár még a gyes...utána az sem.
Ti mit tennétek?Vagy milyen lehetőségeim vannak szerintetek?Nincs semmi rokon aki segítene :(
2014. aug. 18. 10:57
1/13 anonim válasza:
Bebiszitter, ismeros anyuka, szomszed nagylany, szomszed kisnyugdijas....
2/13 anonim válasza:
En ugyanebben a helyzetben vagyok csak nekem 1 gyerekem van ket eves mult.A 3. munkahelyet kellett visszautasitanom mert nem tudom megoldani en se.A bolcsi 6;15-kor nyit es ugyanekkor zar este.Lett volna egy munka 11-tol este7-ig de nekem sincs segitsegem igy nem tudtam elvallani a masik ketto meg ket muszakos lett volna.a Ferjem csak hetvegen van itthon.Segitsegem nincs.Probalj meg mas munkat kereseni sajnos mast nem tudok en se.Mi kulfodon lakunk itt meg nehezebb.
3/13 anonim válasza:
Csak a reggelllel van a gond? Mikorra kell menned es mikor nyit a bolcsi/ovi?
4/13 anonim válasza:
Pedig a 2. simán meg tudta volna oldani,egy órát kellene másra hagyni este,egy idősebb nyugdíjas szomszéd,bébiszitter,ez árban sem egy nagy összeg.Örülnék ha csak ennyi akadálya lenne a munkavállalásomnak,de nekem meg sajnos azért nem megy,mert a gyerek havi max egy hetet jár oviba,amúgy beteg :( nem tudom senkire se hagyni,a bébiszitter meg értelemszerűen nem érné meg...elkeserítő...
5/13 anonim válasza:
A 2.-es vok.Hidd el hogy nem volt semmi megoldas.Senki nincs aki vigyazna a gyerekere.Nincs nyugdijas szomszed meg senki se akinek tudtam volna fizetni akar egy orat se.Sokan azt mondjak amit te hogy hat egy orat meglehet oldani.De nem...ha senkit nem ismersz a kornyeken akit meg igen az tobb kilometerre lakik.
6/13 anonim válasza:
Melyik az az orszag 2, ahol nincs bebiszitter????
7/13 anonim válasza:
Svedorszag.De van babysitter csak erre fele ez egyaltalan nem divat.A legkozelebbi nagyvaros tobb oranyira van senki nem jon el heti 4 orat vigyazni csak a gyerekere.
9/13 anonim válasza:
Sok ilyen oldal van.Abban a megyeben ahol lakom 14 hirdetes van es mindenki minimum 2 oranyira lakik:(
10/13 anonim válasza:
Hat utolso, akkor koltozzetek el. Azert nem dolgozni, mert enm tudod a gyereket kire hagyni eleg nevetseges, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!