Anyukak! Van olyan tevekenyseg, amire a gyerekek mellett mar nem jut idotok, pedig idonkent hianyzik?
egy jò könyvre vàgyom. terhesen reggel lecsücsültem ês csak du. eszmêltem fel,h. êhenhalok
;)
Igen van. Az edzésre járás heti 2x és az olvasás esténként+ varrogatás, kézimunka. Ezek nagyon nagyon hiányoznak! Tornázni még néha néha eljutok egy hónapban 1x, de annyi édes kevés. Olyankor szoktam torna után szaunázni is, egyszerűen feltölt, kicserélődőm. És nagyon nagyon hiányzik az olvasás is (történelmi, önéletrajzi regények a mániáim) és hiányzik a kézimunka is, feltölt, kikapcsol.
Nekem is két kicsim van, 3 és másfél évesek. Mindegyik itthon van még velem, a nagy is csak jövő szeptemberben megy majd oviba.
Nekem a Pc játékok súlyos függőséget tudtak régebben okozni.Még újszülött korában játszottam is sokat, amikor ő aludt.Most is játszok időnként, de odafigyelek hogy ne szaladjon el velem a ló.De igen, általában ha oviba van vagy éjszaka játszok.
Nekem ami hiányzik az időnként egy kis buli vagy csak a férjemmel ketten elmenni valahova.
Sose voltam egy nagy bulizós, de azért időnként már most rám jön.
Meg nekünk elég hamar jött a gyerkőc,konkrétan októberben megismerkedtünk, februárban már trhes voltam.A 7 hós terhességemből 2 hónapot külföldön volt, így a fiam elött nem sok időnk volt egymást kiélvezni. :( Az kicsit hiányzik
Nahát Kedves Kérdező! Nekem februárban lesz 3 éves a lányom és márciusban másfél a fiam! És nálatok mi a felállás?:))
Amúgy meg nem értem, hogy miért kellett lepontozni azt az anyukát akinek másfél és 4 évesek a gyerekei? Mert gyöngyfűzés a hobbija?:) Nem értem, na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!