Tudtok olyan gyerekkönyvet mondani, amin 8-12 éves gyerekek szétröhögik magukat (és nem vicckönyv)?
Ahogy elolvastam a kérdést, rögtön ez a könyv ugrott be, pedig nem ma olvastam már:
Ez nekem régen nagyon tetszett. Terry Deary a szerző, nekem ez a "Kőkemény kőkorszak" volt meg, és imádtam :D De több könyvből álló sorozat ez a "Rettentő töri" (van pl.: Ádáz aztékok, Rettegett rómaiak, Ütődött görögök stb.). Szerintem fantasztikus könyv, irtó szórakoztató volt még gyerek fejjel is. Vannak benne rajzok, képregényes részek, sok információ, fantasztikus a megfogalmazása, úgy szeretteti meg a törit, hogy közben irtó lazára veszi a figurát :D vannak benne érdekes történetek, humoros teszt szerű részek, minden szavát ittam a könyvnek és csomót tanultam is. Köze nincs a száraz történelemórákhoz. Ha jól emlékszem még recept is volt benne, hogy hogy készítsünk múmiát, persze ez mind csak vicc. :D Szerintem mindenképp jó választás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!