Babával együtt alvás vagy külön alvás: melyik szülőnek kell engednie? A baba mennyi idős koráig tolerálható a dolog?
Őszintén, én technikailag sem tudnám elképzelni azt, hogy a gyerek a mi ágyunkban aludjon.
Csöpp lefekszik 8-9-kor, mi éjfél körül.
Attól eltekintve, és úgyis 3-4 órát egyedül alszik, miért ne tehetné ezt akkor a saját kiságyában? úgy elképzelem, hogy mikor már csúszik-kúszik-mászik, hányszor pottyanna le a széles franciaágyról, amit nem véd rács körbe-karikába.
A saját ágyában is elképesztő volt, hogy sosem abban a pozicióban kelt fel, ahogy lefeküdt. Hol a lába lógott ki, hol keresztbe feküdt, hol a feje került a lába helyébe néhány óra alatt.
Vagy nekem is le kellene feküdnöm 8-kor? Tényleg nem értem, hogy csinálják, akik együtt alszanak a babával.
Afrikas osanya vagyok :))))) egyutt alszunk a babankkal mert sokat kel cicizik ejjel. En szeretek vele aludni es csodalatos mikor reggel felebred vigyorog es maszkal bujik hozzank. Imadok erre kelni es ott a ferjem is es mindent egyutt elunk meg.
Vki irta h.nem egeszseges egyutt aludni....hat remelem nem halunk bele :)))) meg nem olvastam egeszsegkarosito hatasarol remelem nem rosszabb mint a dohanyzas....:)
Akik kulon alszanak tamadnak erdekes miert??? Engem nem zavar h. Ok kulon alszanak de Nekik miert gaz h.mi egyutt?
Mi külön alszunk a kicsitől mégse támadok senkit aki együtt alszik vele! Tegye!!!
És nem azért került másik szobába mert a házaséletünket féltettük!!! Hanem azért mert nekünk így jó! Nekem nem volt gondom azzal h éjszaka felkeltem megszoptattam és visszatettem az ágyába és ott altattam.. mivel amúgy is elég nagy a cicim nem is tudtam volna úgy szoptatni h én alszok ő meg egyen mert megfulladt volna a cicimtől! na meg sztem nem biztonságos, így nem szerettem volna h ott legyen.. meg mi este még tv-zünk neki meg nem kell sztem tv-t nézni még alvás közben se hallgatni... amúgy meg csak a saját helyén szeret aludni mert a rácsokra v a fejvédő tetejére mindig felteszi a lábát és úgy alszik..
nem is értem h miért kezdte magára venni minden együtt alvós azt amit a külön alvósak írtak... leírta mindenki a véleményét és h ő hogyan csinálja mert ez volt a kérdező kérdése és nem az h hurrogjon le aki máshogy csinálja mint ő!!
egészségere annak akik együtt alszanak, annak is aki külön, annak is aki a gyerekével alszik a egy szobában a párja nélkül! mindenki tegye úgy ahogy neki jó!
nem vettük magunkra:)csak elég indulatosnak tűnik mikor ilyeneket írnak:
"Semeddig nem normális egy ágyban aludni a gyerekkel."
vagy:
Természetközeli népek, ahha... És mondd már meg, hogy Afrikában hány gyerek éli túl a gyerekkort? Mert így persze teljesen jogos és érthető az ösztönös gyereknevelés, de szerintem abban a civilizációban, amiben élünk, tök felesleges.
Jesszusom, bírom, mikor a természeti népekkel jönnek a nagyokosok...ez nem Afrika,. itt nem kell félni, h egy vadállat elragadja a csecsemőt. Ott elhiszem, h muszáj összebújva aludni, mert fedél nincs a fejünk fölött, az egyetlen védelem a babának az anya teste. Ők sem azért alszanak együtt, meg hordják egész nap magukra kötve a gyereket, mert az olyan jó, hanem mert nincs más választásuk. Nincs kényelmes kiságy, bébiőr, hordozó, babakocsi, hempergő, stb. Mégis hova tenné a gyereket? Az ostoba európai "húdenagyonanyavagyok" meg bemagyarázza, h ez mennyire jó, mennyire természetes...röhej.
A hajléktalan se azért van nyáron nagykabátban, mert jó neki, hanem mert nincs szekrénye, ahová tehetné.
Hát írják itt, hogy két évesen magától átszokott a nagyágyba. LOL! Mintha az nem lenne elég gáz, hogy két évig köztük aludt
Én pl. ne húzom fel magam azon,hogy más külön alszik,mert nekem az tökmindegy. Nekik miért nem az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!