Együtt alvás? (többi lent)
Már 12 hónapja együtt vagyunk. A barátnőm szülei megengedték az együtt alvást persze úgy hogy nincs digi dugi. Én 15 ő 14,5 éves. Már volt köztünk amúgy nem egyszer. Én vagyok a fiú és fura módon nem engedik, hogy együtt aludjak vele.
Mit tanácsoltok? :/
Úristen, jó hogy lassan már együtt nem élnek az általános iskolások...
Ne haragudj, de gyerekeknek nem kell még együtt aludniuk, az a "nagyok" kiváltsága. Akár van szex, akár nincs. Legalább a te szüleid normálisak..
OMG!
Remélem, hogy ez csak egy provokatív kamukérdés...
Az a véleményem, hogy 14-15 éves korban maradjatok meg szépen a feneketeken, nem kell felnőttesdit játszani. Majd amikor nem "digi dugi"-nak, hanem szeretkezésnek, a barátnődet pedig mondjuk menyasszonyodnak fogod szólítani, akkor ott lesz az ideje...
Addig azt tanácsolom foglalkozz az iskolával...
23-N
Tanácsolhatod, de ettől még nem fognak kizárólag az iskolával foglalkozni.
Ilyenkor mit gondolsz? Eddig szexeltek, de most egy GYK válasz miatt azt mondják, te, inkább csak tanuljunk ezután?
Sajnosaz utolsónak igazavan:(
Azt tanácsolom, hogy örülj, hogy legalább a "digi-dugira" van alkalmatok...azt giszem majd a gyerekeimre jonbban kell figyeljek:S
Persze, hogy nem gondoltam...
Csak az illető mondta, hogy "tanácsoljunk" valamit...hát tanácsoltam...
Úgysem ezek a válaszok fogják jó útra v rossz útra terelni a Kérdezőt...
Egyszerűen csak szomorú az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!