Kivel alszik együtt a gyereke, és kivel nem? (közvélemény-kutatás)
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 09:13
21/27 anonim válasza:
Kb 15 hónapos koráig egy szobában, külön ágyban aludtunk, azóta külön szobája van. Csak akkro alszik az én ágyamban, mikor nagyon beteg, lázas, mert ilyenkor szeretem figyelni éjszaka is, hogy hogy alakul a hője. Nyáron lesz 5 éves.
22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
2014. márc. 25. 20:35
23/27 anonim válasza:
A lányom néha velem alszik, ritkán, ha pl. valami baja van, van olvasunk és ottragad...de kicsinek nem volt így, kiságyban volt, nem is igényelte. A fiam még kicsi, ő is kiságyban alszik külön.
24/27 anonim válasza:
Velünk együtt alszik.Szerintem nincs ilyen,hogy egészséges-e vagy sem.Ez ítélkezés!Ki,hogyan látja jónak.A mi szüleink is ellenezték,de én így vagyok nyugodt és a baba is érzi a közelségünket.Más légzésfigyelő ketyeréket vesz,mi együtt alszunk.Főleg míg pici,jó neki az anyja közelsége,hiszen 9 hónapig ott volt a méhünkben...Ahogy érzed!Ne hallgass senkire.
Üdv.Eszter
25/27 anonim válasza:
2-3 hós korától 1 éves koráig aludt velünk. Nagyon fáradt voltam a sűrű szopiktól, így az éjjeli szopi körül (úgy éjféltől) köztünk maradt szopi után. utána már nem ébredt csak 1X éjjel vagy csak hajnalba, így onnantól aludt ott. 2,5 évesen költöztünk ki a kis szobából a nappaliba, kapott egy normál egy személyes ágyat. Minden gond nélkül aludt a szobájában.
26/27 Akhenasten válasza:
Én édesanyámmal aludtam, amíg megszületett az öcsém. Fiatalabb tesóm már nincs, ezért ők még mindig együtt alszanak, az öcsém most lesz 13!!!!! (22L) szerintem ez nem egészséges!
27/27 anonim válasza:
1 éves a kislányom, saját ágyában aluszik mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!