Kivel alszik együtt a gyereke, és kivel nem? (közvélemény-kutatás)
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 09:13
1/27 anonim válasza:
3 éves lányom csak akkor alszik velem, ha a férjem éjszakára megy dolgozni. De csak kb. 1,5 éves kora óta, addig a kiságyban aludt egyedül.
2/27 anonim válasza:
21 hónapos a fiam, mióta hazahoztuk a saját szobájában alszik. Nekünk ez bevált így, nagyon jó alvó kisfiú.
3/27 anonim válasza:
Születése óta velem aludt egy ágyban,februárban volt 4éves.Kb 1 hónapja kijelentette hogy szeretne saját ágyban aludni,azóta melettem alszik de külön saját ágyában.
4/27 anonim válasza:
2 gyerekem van, egyik sem alszik velünk. mindenki a saját ágyában.
5/27 anonim válasza:
2. vagyok. A Kérdező azt kérte írja le kinek hol alszik a gyereke. A 3-as válaszoló is csak ezt tette. Azért mert valakinek nem tetszik, hogy ő hogyan csinálta, nem kellene lepontozni, mert ezek a gombok nem tetszésnyilvánításra valók. Ha nekik így jó, akkor ahhoz senkinek semmi köze nincsen. Ne haragudj Kérdező, hogy eltértem a kérdéstől, de nagyon dühít az ilyen korlátoltság, amit itt is megmutatkozott.
6/27 anonim válasza:
Külön alszik, egymás melletti szobáink vannak.
7/27 anonim válasza:
Most ötéves, születése óta külön alszik, a saját szobájában. Csak akkor alhat velünk nagyon ritkán, ha beteg vagy nagyon szomorú valamiért.
Nem szeretnék megbántani senkit sem, de nekem az a véleményem, hogy egyáltalán nem egészséges együtt aludni a gyerekkel, sem egy ágyban, sem külön ágyban, de egy légtérben.
Persze ettől még mindenki csinálja úgy, ahogy jónak látja, de mi a férjemmel így gondoljuk.
8/27 anonim válasza:
Szerintem se egészséges egy ágyban aludni a gyerekkel, tönkre vágja a házasságot, szüleimnél ugyanez volt a probléma! Első babámat várom, tuti hogy külön alszunk majd, egyelőre egyszobás lakásban vagyunk, de amint költözünk külön szobába kerül majd a gyerek.
9/27 anonim válasza:
13 honapos es a sajat szobajaban alszik, amikor megszuletett egy szobaban volt velunk az agya de csak keves ideig, atkerult a kis szobajaba. Velunk sose aludt. Ha hajnalban felsir vmi miatt akkor athozom. De nagyon ritka h at kell hozni. Nem tartom jo otletnek h koztunk aludjon. En se tudom kipihenni magam rendesen es o sem. De ez az en velemenyem, mast nem nezek le amiatt mert mashogy gondolja. :-)
10/27 anonim válasza:
4 hónapos, külön alszik. 2 hónapig bölcsőben aludt mellettünk, azóta külön szobában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!