Anyukák! Mennyit adnátok érte? Egy kis közvélemény kutatás.
Figyelt kérdés
Mennyit adnátok turiban: farmernaci hibátlan/használtabb
szabadidőalsó hibátlan/használtabb
hosszúujjú felső hibátlan/használtabb
2013. aug. 23. 12:18
1/7 anonim válasza:
Én pont tegnap vettem ezeket, hibátlan farmer 500, játszós 200, melegítő nacit 300, játszós 100, felsőt 400, játszós 200. Ezek baráti árak, de vannak olyan turik, ahol ezen árak duplája van.
2/7 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mennyire tetszik.
Ha nagyon tetszik és jó kimenősnek:
-farmer: max 1500
- szabadidő: 800
- hujjú felső: 1000
3/7 anonim válasza:
Ez azért elég sok mindentől függ, pl. a márkától, a minőségtől.
4/7 A kérdező kommentje:
márkás ruhák :next,george....stb
2013. aug. 23. 12:27
5/7 A kérdező kommentje:
képeket ide nem merek linkelni,vagy oldaltNem akarom,h töröljék a kérdést.
2013. aug. 23. 12:29
6/7 anonim válasza:
Adidas melegítőt már vettem 800-ért, next ruhát, pólót 300-ért, a normál turikban lehet ilyen kincseket találni, nem a gyerek turikban, vagy baba/gyerek bizományikban.
7/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy milyen méretben, 1 év alatt 5-600-nál többet nem, mert gyorsan kinövi. 2-3 évesre írom az árakat és jó állapotúra.
Farmer: max 1000
Alsó: max 800
Felső: max 6-700
Használt, nem jó minőségűt nem szívesen veszek, inkább többet járok utána, olyat kapunk ingyen ajándékba ismerősöktől, rokontól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!