Nappal allandoan kellek az alvashoz! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 honapos kisfiam nappal csak hordozokendoben vagy a cicimen (komfortszopi) kozben hajlando aludni. Egyebkent hetek ota szopi sztrajkol igy elotte ringatas, aztan felalomba cici aztan vagy azon alszik v.ebred es kendo. Nagy a nappali alvasigenye ha ezt nem teszem nagyon sir....otletek?2013. dec. 3. 14:25
1/2 anonim válasza:
Az én 4 hónaposom is hasonlóan nehéz eset alvás szempontból. Én most próbálom kitartóan cici nélkül altatni nappal. Most a babahinta és a babakocsi válik be,akár 4-5x fél órára. Abban bízom hogy előbb-utóbb így egyre jobban megszokja hogy nem rajtam alszik és akkor kevesebbszer többet is elalszik így. Ha ez sikerül,az esti altatást is megpróbálom megreformálni. Hátha Nektek is beválna ez...de nagyon együtt érzek,borzasztó kimerítő ha az alváshoz is csak te kellesz...
2/2 A kérdező kommentje:
Nem az a gond h.az elalvashoz kellek hanem h.ott is kell maradnom vele. Sztem az termeszetes igenye h.cicin aludjon el te is gondold at biztos le akarod e szoktatni mert igy o kevesebb tejhez jut neked meg hamarabb elapadhat a tejed. En csak alvas alatt szeretnek egy kis szabadidohoz jutni.
2013. dec. 6. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!