Szerintetek kell már vastagabb ruha az alváshoz?
Figyelt kérdés
10 hónapos kisfiam hálózsákban alszik. 22 fok van a lakásban. Eddig úgy fektettem le, hogy a hosszú ujjú bodyra kapta az ujjatlan kívül plüss, belül pamut vastag hálózsákot. Adjak még rá valamit?2013. okt. 16. 12:06
1/6 anonim válasza:
Nem.szerintem elég
Bár azt nem írtad,de feltételezem zoknit adsz rá ;-)
1 ÉVesemet hosszú ujjas bodyban és harisnyában altatom.éjjel többször felkelek betakarni...
Sajna a hálózsákot nemtűri....
Jól csinálod,több nem kell éjszakára
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell rá több ruha. A zokni pláne felesleges.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem felesleges. Kisfiam "hideglábú".. úgyhogy én mindig adtam rá...
4/6 anonim válasza:
Én csak nyáron adok rá bodyt alváshoz, ilyenkor pizsirugija van a hálózsák alatt, plusz takaró. Hajnalban a hálónk jobban lehűl, mint a nappali, és ott 21 fokon van a termosztát. Lehet, hogy túlöltöztetem, de inkább, minthogy beteg legyen.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2013. okt. 16. 19:34
6/6 anonim válasza:
Én pamut rugit adok rá+vastag hálózsák+takaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!