10 hetes babánk éjszakai ébredése után köztünk alszik. Meddig lehet az ágyunkban anélkül, hogy odaszokna?
Hát, lehet h le leszek pontozva, de leírom a véleményem.
A Kisfiam most 1 éves.
Amikor hazajöttünk a kórházból 1 doogban biztos voltam, hogy bármi is történjék Ő a saját szobájában a saját ágyában fog aludni!
Ez azóta is így van. 1x aludt mellettünk mikor a 2 hónapos oltás után nagyon nagyon belázasodott és aggódtam- mondanom sem kell h alig aludtam, mert nem voltam nyugodt h ott van.
(jajj rá ne feküdjek stb.)
Én úgy voltam vele,hogy akármennyiszer is felkel éjjel ink. átmegyek hozzá, de a többi idő alatt legalább nyugodtan alszom éjjel!!!!!
Am. az Anyukák többsége a fogzáskor hajlamos megtörni és maga mellé vinni a gyereket. Én akkor sem engedtem a dologból. Pedig volt, hogy 8x felkelt, akkor 8x bementem és megnyugtattam, de a helyén maradt.
Tudod egyáltalán nem bánom. Egyrészt nyugodtan alszom, Én is, Ő is, másrészt a Férjemmel sem szűnt meg a kapcsolatom :) A legrosszabb dolog (és senkit nem akarok bántani), hogy ha lehetőség van a külön alvásra, de ennek ellenére együtt alszunk a babával.
A barátnőm kislánya most 10 hós, 2 hósan oda rakta maguk mellé, mondván h nem szeret az ágyában és sír amikor belerakja a kiságyba.... namost, ott tartanak h se szex, se éjjeli pisilés, mert ha kikelnek az ágyból a kisasszony ébren van. Hát köszi....
És nem egy ismerősőm van így ezzel, és "irigykednek", hogy nekem sikerült erre rászoktatnom a Fiam.
Bocsi, hosszú lett. Egy szó mint száz, ne szoktasd oda! Hosszútávon nem kifizetödő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!