Parom heti 3x nincs itthon ejszaka mert dolgozik, ha ezeken a napokon a 9 hos kislanyommal fekudnek le az agyunkba, odaszokna hozzank es nem aludna el utana a sajat agyaban?
Szerintem biztos hozzászokik, bár ez is gyerekfüggő.
És utána nem tudod neki megmagyarázni, hogy csak hétfőn, csütörtökön, és szombaton aludhatsz velem.
Ha épp egy apás napon sír , hogy odajönne, akkor gondolj arra, hogy te cseszted el, és akkor is vidd át. És nehogy sírni hagyd, hogy hogy veszi a bátorságot, hogy szerdán is odabújna. Inkább az ő szobájába aludj egy szivacson, vagy rakjatok be egy pótágyat, ha elfér.
Ha eddig jó alvó volt a helyén, akkor nem érdemes egy ilyennel megzavarni, csak azért, mert nem szeretsz egyedül aludni, és jó lenne valakihez odabújni ezeken a napokon.
Az én lányom is sokszor alszik közöttünk, de csak ugy hogy elalszik a saját ágyában és mikor felébed ätviszem magunkhoz, de csak amikor nagyon hulla vagyok akkor. Nem szokott oda, gond nélkül alszik az ágyikójában külön szobában.
Sztem nyugodtan.
Szerintem nem egeszseges ha egyutt alszik a szulokkel, egy agyban, egyreszt megszokja, masreszt nektek is kenyelmetlen ugy.
Koztes megoldaskent atvinnem a gyerekagyat a szobankba, ugy nem kell atmenni a szobajaba ha felebred, de megis megvan neki is a sajat kis helye meg nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!