18 hónapos kislányommal itthon vagyok, nem lesz bölcsis, mert jön a kistesó. Már a 3. -ik hónapban vagyok, tehát 25 hónapos lesz a kislányom, ha a kicsi megérkezik. Nagyon félek, mert nem tudom, hogy mi vár rám. Tapasztalatok, tanácsok is érdekelnek?
Mindennel kapcsolatban:hazaérkezés,alvás(ha a nagyobbik fél 1-3-ig alszik,mi lesz, ha a kicsi pont akkor nem fog)Közös séták...akkor a nagyobbik már önállóan sétál mellettünk,vezeti a babakocsit?Persze bevonom mindenbe a kislányomat, de annyi kérdés kavarog a fejemben ...:-)
Köszi előre is!
szia!
7 hetes a kisebbik babám, 16,5 hónapos volt a "nagyobbik", amikor született. :)
Sok tapasztalatom így természetesen még nincs, most csak annyit tudok, hogy nagyon rossz a nagyobbikat "mellőzni", amikor a kicsivel kell foglalkozni. Mivel a kicsi csak kézben van el (nem hasfájós egyébként) így elég vacak néha, de nagyon figyelek rá, hogy ne érezze hátránynak a nagy, hogy van egy pici is.
A sétálás egyelőre érdekes, mivel 2 babakocsival kell mennünk, mivel még nem találtam olyan tesókocsit, ami befér a liftünkbe:S tavaszra kell valami megoldást találnom erre.
21:10:
igen, ez megoldható kisebb súlyú babáknál, nos az én kisebbikem 4100 grammal született és már most 5,5 kg...
tavaszra pont olyan súlyban lesz, amit már nem bírok el a manducában:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!