Elkezdjem pótolni az anyatejet? Tanácsok/tapasztalatok?
Szia!
Bízzunk benne, hogy neked elég a tejed! Képzeld! Az én lányom 4 hós, és most 1 hó alatt csak 16 dkg-t hízott, így mérnem kellett, hogy mennyiket eszik. 50-80 ml-ket:S Sajna nem harcolt a tejért, beletörődött, hogy anyának ennyi van:( Így fogy(ott) a tejmennyiségem. Abszolút nem sírt szopizás után. Így nem gondoltam, hogy nem elég neki. És az éjszakákat is átalussza. Sajnos nekem ki kell egészíteni, javarészt már tápszert kap, nagy szomorúságomra. Nem akartam eléd rémképet festeni, de bízzunk benne, hogy elég a tejcid!
Minden jót!
Szia!
A 2. vagyok! Igen elfogadja szó nélkül a kaját, de ha nem adnék neki, úgy is jó lenne:S Ez nagyon meglepett... Tényleg nagyon jó súlyban van a te picikéd, de attól függetlenül az enyém is, ugyanis 3000g/51cm-vel született, és 5490/62 cm most. Heti átlag 12-16 dkg-t kell hízni, de az enyém az elején hízott 20-akat is.
Ne aggódj, ez csak az én esetem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!