Nyugtalan, sírósabb babánál érdemes homeopátiát bevetni? Tanácsok, tapasztalatok?
Ártani nem árt, legfeljebb nem használ :-)
Nekem is hasonló volt a kisfiam, többen javasolták a Chamomillát , de nekünk nem használt. Egy próbát megér, mert nem drága, de nem csodaszer.
Az én lányom 6 hónapos koráig üvöltött, és tök mindegy mit adtunk neki. Jó pár dolgot kipróbáltunk, mert már teljesen kivoltunk, nem tudtuk mi baja lehet.
Egy dolog segített rajta: az idő múlása...
De én kipróbálnék ezt-azt, mert tényleg úgy van, ahogy írta az első: lehet, hogy használ, ha meg nem, akkor nem veszítettél semmit.
Nincs is gond az elfogadással, de az ember csak keresi a megoldásokat a baba érdekében :)
A hasfájás szinte biztosan kilőve, mert egyáltalán nem tipikus a sírása, kakil, pukizik eleget.
Próbáld meg puha plédbe bugyolálni. Az ilyen picik imádják. :)
Vagy lehet, hogy fázik. Nekik még teljesen más a hőérzetük, amikor rólam leszakad a gatya, olyan meleg van, a 10 hetes fiamat takargatni kell.
Unatkozhat is. Ha te felveszed és hordozod, jó sok inger éri, nézelődik, meleg is van, anyaillat is van....Ha lerakod, minden megszűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!