Miért sírok mindig, ha egyedül vagyok itthon a kislányommal?
ha egyedül vagyok itthon, és jön az este, akkor mindig sírógörcsöm van. 3 hetes a kislányom, elég keveset alszok miatta éjszaka, sokat sír, keveset akar enni, nincs sok tejem se sajnos.
Nálatok hogy volt? Nagyon zavar hogy folyamatos sírógörcseim vannak.
Szia
Amikor ilyen pici volt a babam, o is csak delelott aludt, aztan este tizig egyaltalan, de ahogy lejart a 6 het, teljesen megvaltozott, nyugodtabb lett, jobban aludt. Minden baba valtozik a 6 het utan , ugyhogy mar nincs sok, utana tobbet pihenhetsz, utolag visszagondolva nem volt nehez, de tudom hogy akkor, mint most neked, borzalmasnak tunik. Szerintem is kerj segitseget, mert telleg elmehet a tejed, ha nem pihensz, es egy fel ora du-i pihenes csodakra kepes. Kitartast!
Én ugyanezt produkáltam ilyenkor,ráadásul még a védőnő előtt is elsírtam magam,amikor itt volt.Persze rögtön elkezdte mondani,hogy ez szülés utáni depresszió.Leültünk a férjemmel beszélgetni,megkérdezte mi a gond,én mondtam,hogy félek az estéktől,nem merek aludni,mert félek a bölcsőhaláltól...vettünk gyorsan légzésfigyelőt,és azóta nem sírtam,pihenek.
Ha úgy látod jónak fogj egy doboz tápszert,amíg van tejed fejd le,add a kicsinek a tápszer mellé.A baba jóllakik,te tudsz pihenni.Ne félj ezekhez a dogokhoz nyúlni,ha muszáj,muszáj,de a babádnak holnap is szüksége lesz egy 100%-ig fitt és jókedvű,boldog anyukára.
én is állandóan sírtam, és az enyém sem aludt, csak kb. 24 óra alatt kb. 6ot.
tarts otthon egy doboz tápszert vész esetére, az is megnyugtathat.
de mi az, hogy egyedül vagy vele? miért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!