Hogy lehet így újrakezdeni egy életet? 2 éve élek egyedül a kislányommal, apukával nem működött jól a kapcsolat,ezért különmentünk, de így se vagyok boldogabb!
Ahhoz,hogy megéljünk sokat kell dolgoznom,ahhoz,hogy jól éljünk meg szinte mást se csinálok,mint dolgozok!
Nem hanyagolom el a kicsit,az ő idejéből sose vennék el magam számára időt,hogy szórakozhassak,de már csak egy monoton körforgás az egész!
Ha arra ügyeskedek,hogy jól éljünk elmegy minden időm rá,és esélyem sincs élni 24 évesen.
Ha merek egy kicsit önző lenni,hogy megpróbálok élni,akkor meg nem dolgozok annyit,nem keresek annyit,hogy bármit is megtehetnék,bárhová is elmehetnék!
Ha egész nap melózok és van idő,pénz délután kimenni a strandra,akkor majd leragadnak a szemeim és alig várom,hogy hazaérjünk,elrontom az örömét!
Ha nem vállalok plusz munkát,fáj a sírása,hogy szeretne strandra menni,vagy bármit tenni,amire nem futja!
Ez ugyanígy van a férfiakkal is!Ha dolgozok napi 10 órát,se energiám,se kedvem nincs egy férfihoz,ha beérem a napi 7 órás munkáért járó pénzzel,akkor meg ég az ember a feje,hogy "fizettet" magának moziban,étteremben.......!
Ezekben a munkákban sajnos nincs olyan,hogy ma pihenek,majd holnap bepótolom,hanem akkor vagy csinálod,vagy nem!
Tudom nem én találtam fel a spanyolviaszt és mások is élnek így,de én már belefáradtam ebbe az elmúlt 2 év során!
Ti mit tennétek?
Vagy,aki élt így,hogy kászálódott ki belőle?
13,48-as te egy igazi tahó vagy.
Talán egyedül csinálta ezt a gyereket szerinted?Apuka érdemleges támogatása hol van?Akkor nem kellene anyukának ennyit dolgoznia,és jutna ideje magára is.Ő élheti a saját önző életét ahogy akarja?Sokan fel vannak háborodva a tartásdíj összegétől,de annak a gyereknek otthont kell teremteni ahol számlákat kell fizetni,iskola óvoda..stb..egyebek,ha az apa érdemesen támogatná a gyerekét ahogy kötelessége lenne,az anyjának könnyebb lenne.Vagy talán az Ő élete kevesebbet ér?
Egyáltalán nem vagy önző,ha magaddal is szeretnél néha foglalkozni szórakozni kicsit,ismerkedni...stb..
Ennek így kellene lennie,hogy ne maradjatok a gyerekeddel ketten,hogy megfelelő társat találhass magadnak.
Nincs aki segítene nektek néha vigyázna a kicsire?Szülők nagyszülők valaki?
Még nagyon fiatal vagy ahhoz,hogy így élj.
Minél többet járj járjatok társaságba,ne gubózz be ez nem lenne jó egyikőtöknek sem.
Minden jót,sok sikert neked.
1. Minek kellett neked 22 évesen a gyerek?
2. Miért nem tanultál, csak magadnak köszönheted.
Igazatok van,magamnak köszönhetem,hisz miután a lányom apja visszamondta,hogy inkább nem kell a gyerek,lett volna időm még 12 hetes terhesen is abortuszra menni!
De elég nehéz 2 hónapig úgy élni,hogy anya leszek,aztánhogy bocsi mégse!
A szüleim ennél többet nem tudnak segíteni,mindketten fiatalok,bőven húzzák a napi 8 órát a munkahelyükön!!!
Az ember persze elfogadja a segítséget,a kölcsönpénzt,de ebben hosszútávon élni nem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!