Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedül maradtam a 3 hónapos...

Egyedül maradtam a 3 hónapos kislányommal, most hagyott el a férjem, se pénzem se semmink. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 12:42
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
REtentöen el keseredtem félek milesz velünk ,hogy birkozom meg egyedül evvel az egésszel
2008. nov. 5. 12:47
 2/16 A kérdező kommentje:
A lányunk egyáltalán nem érdekli.mintha nem is szeretné
2008. nov. 5. 12:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Sajnálom, hogy így alakult, én is egyedül maradtam terhesen, három hét múlva fog megszületni a babám. Nekem a szüleim segítenek, azzal, hogy náluk lakhatok, plusz még mivel első unoka is, így nagyon sok mindent ők vettek meg neki. Neked esetleg nem tudnak segíteni a szüleid? VAgy az apukától nem fogsz kapni hozzájárulást, gyerektartásra kötelezheted, hisz a férjed volt. Vagy mondott olyant, hogy nem akar támogatni? Nálunk én vagyok, aki nem kér apuci pénzéből, meg van rá az okom. Nálatok hogy gondolja az apa? Látogatni szeretné a picit? Vannak anyaotthonok is, esetleg körbenézhetnél a neten, biztos van fent lista, hogy mely városokban működnek. Nagyon sajnálom, hogy így alakult.
2008. nov. 5. 12:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a férjeddel, ezt meg kell beszélnetek. Meríts erőt kislányodból, hiszen a gyerekeinkért élünk. Kezd el intézni a szociális juttatásokat, pl. családi pótlék, gyed...stb. Kérhetsz segélyt is.

Fel a fejjel!

2008. nov. 5. 12:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szegény családbol származom nem tudnak segiteni persze lakni oda mehetünk .de akkor sem birom ésszel fel fogni ezt az egészet tegnap este elment és azt mondta éjfélre itthon van ehelyett 9 kor jött meg és tegnap még minden rendben volt erre ma mondta már nem szeret
2008. nov. 5. 12:53
 6/16 A kérdező kommentje:
gyesen vagyok kapom a családit de 60 ezer ft ból nehéz manapság ki jönni
2008. nov. 5. 12:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Második válaszoló vagyok.

Jól mondta az előttem hozzászóló, gyerektartást is kérhetsz.

Éva

2008. nov. 5. 12:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem is volt semmi előzménye? Nem is adott magyarázatot? Szerintem ezt ő még nem gondolta át, majd akkor fog rádöbbenni mit tett, ha elveszíti a kislányát. Első válaszoló voltam.
2008. nov. 5. 12:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tudom, most közhelynek számít, de tényleg ne keseredj el, és küzdj a szomorúságod ellen...Ott a pici baba és hogyha férjedet ennyire nem érdekelte, hogy otthagy a babával, talán jobban is jártál... Volt munkahelyed? Mióta éltetek együtt? nem jár neked valami a közös dolgaitokból?
2008. nov. 5. 12:57
 10/16 A kérdező kommentje:
2 éve a szüleinél Én tényleg nem értem ezt az egészet minden rosszban kitartottam mellete és mégis nekem volt munka helyem folyamatosan neki viszont nem mindenhol 1 honapig volt ez miatt nagyon sok adoság halmozodott fel csak az a baj hogy én még mindig szerelmes vagyok belé nagyon marcangol a fájdalom ,hogy ennyit jelent neki a lányunk amikor vállaltuk a bébit ö is akkarta mondom tegnap még minden ok volt
2008. nov. 5. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!