Egyedül maradtam a 3 hónapos kislányommal, most hagyott el a férjem, se pénzem se semmink. Mit tegyek?
Szerintem beszélj vele, itt már egy család sorsáról van szó, ha akkor is így viselkedik, kezd el a saját életeteket a Picúrral.
Éva
Húha, ne haragudj, de azt hiszem sajnos fájdalmas dolgot fogok írni. Bocsáss meg, csak szeretném Neked elmondani, hogy én mit gondolok.
Szerintem így jártál a legjobban, mármint, hogy vége ezzel a férfival. Csak a pici lányodat sajnálom. Hogy lehet valaki erre képes?
Nekem nem az jutott eszembe, hogy van egy 3., hanem abból, amit a kommentedben írtál (mindenhol csak 1 hónapig tudott megmaradni, Te dolgoztál tulajdonképp helyette is) az, hogy rájött, most hogy itt a pici, nem tudod őt is (apát) eltartani.
Komolyan, sajnos vannak ilyen tipusú pasik, az egyik rokonom sajnos ilyen. Mindig lelép a nőtől, ha rájön, nem ad neki több pénzt.
Még egyszer ne haragudj, és ha nagyon félreértettem a szavaidat, akkor elnézést a válaszomért.
Én olyan helyzetbe vagyok,hogy terhes lettem,van egy baràtom,(külföldön),még nem vett feleségül,pedig szülésig 3 honap van csak hàtra.
Most vagy feleségül vesz,vagy ha nem,akkor repülhetek haza Magyar orszàgra,egy forint nélkül,ràadàsul se szülö,se testvér,se rokon,se baràt....
Én mégsem keseredem el.
Mert nem szabad.
Ülj le magadba ,nyugodtan és gondolj àt mindent.
Elöször is,ird fel forintra pontosan hogy mennyi pénzed van.
Azt is hogy még mennyid lehet(segélyeket igényelhetsz,gyerektartàs stb.)
Ha azt felirtad,akkor kezdd el kiszàmolni,mennyi kell albérletre,vagy mennyi kell a rezsibe,ennivalo,havonta pelus,stb
Lehet nincs sok pénzed,de ha mindenböl a legolcsobbat veszed,és okosan beosztod a pénzed egy darabig menni fog.
Föleg ha lakàst nem kell bérelned,tudsz rokonoknàl àtmenetileg élni.
A màsik:
Ha te most csak arra koncentràlsz,hogy de te szerelmes vagy a férjedbe,akor azzal a gyermekednek nem sokat fogsz segiteni!
Elöször is,ha a férjed kijelentette hogy vége,akkor vége.
Hagyd el.
NEki kell utànatok szaladni,és nem nektek utàna!
Ha hiànyozni fogsz neki,keresni fog.
Ha nem,akkor meg hiàba te szereted....
Majd idövel belenyugszol.Nem egyszerü ,de a gyerköc jövöjét kell most megalapoznod!
Én ha ilyen helyzetbe lennék,azonnal anyàscsecsemö otthonba mennék,hacsakhanem nem lenne elég pénz albérletre,mert ugye a rokonok is sokszor kiszàmithatatlanok.
Egy nap megunak,és elküldenek,te meg majd az utcàn talàlod magad,a hivatal meg elveszi a gyermekedet.
Inkàbb most menj a hivatalba,és a gyermekvédelmi osztàlyon,vagy a csalàdkisegitöbe kérj informàciot,hogy hogyan igényyelhetnél segélyt,gyerektartàst,stb.
Ott segiteni fognak,ha te is akarod!
De soha ne feledd!Szerelemböl ma màr nem lakunk jol.
Ha te magad talpra àlltàl,és biztos helyed van a picurral,és utàna is szerelmes vagy a pàrodba,akkor probàlkozhatsz visszahoditani,de mindig legyen egy sajàt biztos helyed,ahol melegbe lefeküdhetsz,mosakodhatsz,ehetsz,anélkül hogy bàrkit is zavarnàl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!