Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sírok mindig, ha egyedül...

Miért sírok mindig, ha egyedül vagyok itthon a kislányommal?

Figyelt kérdés

ha egyedül vagyok itthon, és jön az este, akkor mindig sírógörcsöm van. 3 hetes a kislányom, elég keveset alszok miatta éjszaka, sokat sír, keveset akar enni, nincs sok tejem se sajnos.

Nálatok hogy volt? Nagyon zavar hogy folyamatos sírógörcseim vannak.

2010. jan. 15. 18:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

a férjemnek cégbúcsúztató bulija volt tegnap (másik állás miatt, ezért voltam egyedül. én is gondoltam arra hogy fáj a hasa azért nem alszik, most kisérletezek hogy mitől fájhat neki (laktorherb tea - egyenlőre úgy tűnik).

Van itthon mérleg, folyamatosan mérem minden etetésnél hogy mennyit eszik.

Köszönöm a válaszokat, úgy tünik még 3-4 hetem van hogy megváltozzon a helyzet :-(

A védőnő tud róla hogy keveset alszik, de nem adott hasznos tanácsot h mi miatt lehet :S Most 3 hetes a pici és napi 480 ml-t eszik átlagosan.

Én a gyerekorvos előtt sírtam el magam :D

2010. jan. 16. 10:32
 12/12 anonim ***** válasza:
néha szégyellem magam,hogy van két egészséges kislányom,a kisebbik 6 hónapos és tiszta depissen tudok viselkedni...azért jó hogy más is van így...rájövök hogy milyen jó is nekem,ők a legfontosabbak nekem,csak néha sok valószínűleg ez a bibi...
2010. jan. 16. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!