3,5 éves fiam egy hete alvásidőben (este) úgy csinál mint akinek hányingere van, persze a mi ágyunkban meg semmi baja, hagyjam vagy most fog elkapatódni?
Hozzátenném,sose aludt velünk, az éjszakát 5 hós kora óta átalussza 8kor fekszik,7kor kel, max. ha nagy ritkán beteg volt akkor kelt éjjel, de amúgy sose.Velünk sem aludt csak egyszer mikor elutaztunk és csak egy nagy ágy volt.Van egy huga (2 éves) és most vagyok várandós a harmadikkal.
Nem tudom mit csináljak, mert mindig mondja hogy hányni kell, el is sápad, kiveri a víz de végül aztán max.öklendezésig jut. Én pszichés dolognak gondolom. Oviba jár több mint fél éve, de nagyon szereti,mindig rohan befelé,óvónőket imádja stb.
A férjemmel szeretjük egymást ugyanúgy mint eddig,szóval nincs változás az életünkben (csak a terhesség de az már hónapok óta).
Engedjem hogy velünk aludjon? Vagy így fogom elkapatni? De a saját ágyában meg üvöltésig sírja magát, azt nem bírom hallgatni. Kérdezem fél e vmitől vagy mi a baj, de nem mond semmit, amúgy is elég keveset beszél.
Én is így éreztem jónak és mondom, egy hete így is van, de a férjem szerint most fogjuk elrontani és majd nagyon macerás lesz mikor a pici újszülött is egy ágyban lesz velünk meg a nagy is. És hogy a nagy akkor nem fogja megérteni hogy miért kell visszaköltözzön a saját helyére.
Nem beszélve a saját intimitásunkról,(de mondjuk ez a legkisebb szempont most hogy ennyire nem akar egyedül maradni).
Az éjszakáink amúgy se túl nyugisak, mert a középsőm meg még sose aludta át az éjjelt, 2-3 szor biztos ébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!